27.5.11

Diari de Cubelles/Les retallades socials, l'atur i el malestar general no es resolen a cops de porra.
mes informacions a http://acampadabcn.wordpress. com/
PD: Han desallotjat les acampades de Tarragona i Lleida i ho estan intentant a Badalona.
Empresaris i el PP demanen el desallotjament de la Puerta del Sol
Després de la intervenció de les forces de seguretat a Barcelona i Lleida la patronal madrilenya i el govern regional de Madrid han exigit al govern espanyol que desallotgi la Puerta del Sol
Font : Diari Ara



Barcelona aquest mati a les primeres hores...










foto/arxiu/Diaride Cubelles

A les 7 h del matí els efectius dels Mossos bloquejaven completament tant les entrades com les sortides de la popular plaça, en un fort desplegament que compta també amb l'assistència d'helicòpters. Pel que fa als acampats, a aquesta hora es comencen a llevar i es concentren al centre de la plaça. Dijous, el conseller d'Interior, Felip Puig, va suggerir als acampats que abandonessin la plaça per evitar confrontacions amb els aficionats culers si finalment el Barça guanya la Lliga de Campions dissabte. En assemblea, els acampats han decidit aquest dijous que no es movien.







Els Mossos asseguren que l'acció a plaça Catalunya és per donar suport a les brigades de neteja. Des de l'Oficina del Portaveu han explicat a l'ACN que es tracta de col·laborar en una acció de sanitat pública, i afegeixen que, valorant que dissabte hi hagi celebració culer, s'aprofitarà per retirar possibles objectes perillosos, com ara pals, bombones portàtils de gas o elements similars. Des dels Mossos s'ha insistit en què l'acció no té l'objectiu de retirar els acampats, sinó que es negociarà amb ells perquè aixequin el campament durant l'estona que es fa la neteja.

El Govern insisteix que no és un desallotjament sinó una acció de neteja


Font : http://www.ara.cat/