25.5.11



NOTA DE PREMSA
24 DE MAIG DE 2011


EL PSC DE CUBELLES CONSIDERA PRIORITARI EL PLA GENERAL, L’APROVACIÓ DEL PLA ECONÒMIC 2011-2013 I EL REFORÇ DEL TEIXIT ASSOCIATIU DEL MUNICIPI


El PSC de Cubelles considera que el nou govern que es constitueixi oficialment a partir del proper 11 de juny ha d’iniciar els treballs d’aprovació del Pla General Urbanístic i l’aprovació del Pla Econòmic 2011-2013 a fi efecte de fer front a les necessitats urgents del municipi en matèria d’equipaments escolars, socials i culturals així com per preveure la necessària capacitat d’inversió municipal fins al 2013.

La construcció del nous Institut Les Vinyes i de la tercera llar d’infants així com la previsió per la construcció d’un nou centre cívic a Mas Trader i la previsió de nous equipaments culturals han de ser una prioritat en aquesta legislatura tal i com es desprèn del programa que proposa el PSC.
En parel.lel, el PSC de Cubelles valora com a urgent l’aprovació del Pla Econòmic 2011-2013 que ha de guiar la política econòmica municipal tal i com ha estat treballat en diverses reunions pel conjunt de forces polítiques del municipi.
I seguint la línia d’apertura a la participació ciutadana de les dues últimes legislatures, el PSC estableix com a necessària prioritat del desenvolupament de les polítiques previstes per l’enfortiment i dinamització del teixit associatiu de Cubelles.

El PSC cubellenc considera que donats els antecedents de debat i diàleg seguits per tots els grups polítics municipals en la legislatura que ara culmina, és fonamental desbloquejar aquestes qüestions per donar resposta a les necessitats urgents del municipi.

L’agrupació local del PSC considera que els resultats electorals obtinguts amb 889 vots (17,1%) a només 9 vots de la segona força tot i que això suposi una representació de 3 regidors permeten afirmar que la població ha valorat positivament la tasca realitzada aquests quatre anys si bé no ha estat suficient per resistir l’onada desfavorable del context general.

El PSC lamenta la devallada del 3% dels vots perduts per les dues principals formacions d’esquerres respecte a l’any 2007 (71 vots en total) igual com ha perdut lCV-EUA que aspirava a l’obtenció de la majoria absoluta en aquests comicis i ha quedat molt lluny d’aquesta aspiració perdent fins i tot el mateix 3% de percentatge de vot.
Tot i això, el PSC segueix defensant la necessitat de mantenir l’aposta ferma per les polítiques progressistes, socials i d’esquerres que plantin cara al les retallades anunciades per les forces conservadores amb impuls electoral com representa el PP.

PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA)