29.3.12


COMUNICAT DEL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ

El grup municipal de Convergència i Unió vol lamentar públicament com va acabar el darrer Ple municipal ordinari amb data 20 de març.


Primerament volem denunciar el fet que l’Equip de govern amb l’alcaldessa al capdavant, abandones la sala de Plens abans d’acabar de tractar tots els punts de l’ordre del dia. Després de tres hores i mitja de Ple, i de la votació d’una moció presentada per l’equip de govern demanant respecte, encara no entenem a qui.

L’alcaldessa va aixecar la sessió, sense donar la oportunitat al nostre grup municipal de presentar una moció extraordinària que portàvem al Ple consensuada amb els grups de la oposició, i la qual havia motivat que assistissin al Ple una trentena d’avis del nostre municipi, ni poder expressar els nostres precs i preguntes, que com ja venim reclamant des de fa un temps és un apartat que amb aquest nou equip de govern només podem gaudir-ne cada dos mesos. Donada la importància d’aquests dos fets, el nostre grup municipal reclama la finalització d’aquest Ple ordinari en una altra convocatòria, ja que creiem que no han estat respectats els nostres drets com a regidors municipals. I creiem que s’ha comes una falta de respecte també cap als ciutadans del municipi.
D’altra banda, volem condemnar els incidents ocorreguts una vegada acabat el Ple , i denunciar públicament que no admetem cap tipus d’agressió verbal ni física de cap regidor cap a cap persona del públic assistent ni company de consistori. Sigui quin sigui el motiu que va motivar a aquesta reacció, en cap cas podem defensar ni compartir una actitud com la viscuda per part d’un regidor.

Per aquest motiu demanaríem el cessament dels càrrecs del regidor , i afirmem que trobem a faltar una disculpa pública per part del regidor, de l’alcaldessa o de l’equip de govern, que s’ha mantingut en silenci i no s’ha posicionat durant una setmana. Ens agradaria pensar que cap dels tres grups que formen part del govern defensa o justifica l’actitud del regidor , ja que sota el nostre punt de vista en cap cas pot ser justifificada.

Desitgem doncs que això no torni a succeir, i canviï el tarannà dels Plens municipals, pel be del nostre municipi i dels seus ciutadans, als quals no hem d’oblidar, ja que són els que ens han votat, i per tant la nostra raó de ser.