17.2.06

Correus amplia serveis i horaris a l'oficina de Cubelles Segons l'empresa "més de 10.000 ciutadans gaudiran d’un millor servei postal"
L'empresa Correus ha informat aquest matí que ha ampliat els serveis i els horaris de la seva oficina postal a Cubelles. Des d’avui, aquesta oficina, fins ara auxiliar, prestarà tot el ventall de serveis i productes que la companyia postal pública ofereix a la seva xarxa de més de 1.900 oficines multiservei a tot l’Estat, de les quals 269 es troben a Catalunya.
Segons la companyia, "més de 10.000 ciutadans i ciutadanes residents a Cubelles gaudiran de la millora del servei postal, estalviant-se desplaçaments a les poblacions veïnes on fins ara tenien disponibles determinats serveis i disposant de més temps per realitzar les seves operacions". Aquesta ampliació de serveis s’emmarca en el pla de per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, "oferint-los més proximitat i disponibilitat".
Més horari, més serveisL’horari de l’oficina de Cubelles, requalificada avui, es veu ampliat en 5 hores i mitja setmanals. Des d’ara, restarà disponible al públic de 8:30 a 14:30 hores, de dilluns a divendres, i de 9:30 a 13:00 hores els dissabtes.
Correus està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps. Des d’avui, "els clients trobaran a l’Oficina de Cubelles, a més dels serveis postals bàsics fins ara disponibles (carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig), tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com la paquetería urgent nacional i internacional, el gir postal, el fax, burofax o telegrames". Els clients també podran contractar qualsevol tipus de servei bancari, com llibretes d’estalvi, comptes corrents, targes de crèdit, prèstecs i hipotèques, productes d’inversió, plans de pensió o assegurances.
L’oficina oferirà també altres serveis com embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, recarregar el mòbil, enviar diners en minuts a qualsevol pais del mon, o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.
Segons la nota informativa emesa per Correus, l’Oficina de Cubelles s’afegeix avui a les 22 oficines que des del passat mes de novembre han estat requalificades per la companyia postal i han vist ampliats també els horaris i serveis.Ràdio Cubelles / Departament de Comunicació Dijous, 16-02-2006
www.cubelles.com