20.4.06

Aclarariments. Ja des del primer moment ,Iniciativa per Cubelles ha estat «l’únic grup que s’ha mantingut fora del projecte des del principi».Si llegiu cronologia del Complex esportiu inclosa en el Diari de Cubelles hi teniu les informacions aparegudes en els mitjans dels diaris a on es pot verificar i comprovar aquest fet.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es increible! Cada uno tira para su casa, y mientras tanto los ciudadanos no nos enteramos. Que os vote quién quiera.

Anònim ha dit...

Todos tenemos información respecto a temas que se publican,tambien disponemos de una información de medios radiófonicos y tambien de nuestro propio criterio,lo demás es tirar a dar por si damos a quien nos parece oportuno.Adivina quienes son?

Anònim ha dit...

Cal fer una revisió dels acords de govern i espot assenyalar quins s´estan complint,falta auditoria es cert pero depend de la voluntat de Hisenda i qui ho porta?
De tots els grups del govern de Cubelles només Icb ha aportat canvis a Cubelles,Educació i Gobernació conjuntament amb Participació ciutadana pendent de una aprobació final del reglament.Els demés grups a on son?
Els carres malmesos,un pont al Foix que millor no es faci per lo poc adient que pot ser al mig del riu,un complex esportiu que comença a fer pudor i es rebutjat per els grups del govern i oposició ,poques o cap millores al serveis socials per dir quansevol bajanada de firas,tómbolas etc.Una oposició que només fa que donar tombs per enredar al personal.En fí un panorama desolador .

Una decebuda votant que no votará a qui va votar