18.4.06

Comunicat de Iniciativa per Cubelles
En cap moment ,el grup de ICb s´ha deixat influir en aquesta resposta d´altres grups ICV ,PSC , i ERC .Ja des del primer moment ,Iniciativa per Cubelles, va considerar poc viable i poc fiable aquest projecte,considerant que «no és en absolut prioritari». «Cubelles té necessitats molt més urgents», i destacant que ICb ( Iniciativa per Cubelles) ha estat «l’únic grup que s’ha mantingut fora del projecte des del principi».Si llegiu cronologia del Complex esportiu inclosa en el Diari de Cubelles hi teniu les informacions aparegudes en els mitjans dels diaris a on es pot verificar i comprovar aquest fet.


28-06-05 ( en aquestes dates es va publicar aquesta nota de premsa).Es pot llegir l´article complert en els continguts del Diari de Cubelles.

El ple aprova per unanimitat dels regidors assistents el concurs per a la construcció d'una zona hotelera i esportivaL'equipament, amb una inversió propera als 30 milions d'€ (aproximadament 5.000 milions de pessetes), es construiria als terrenys que, parcialment, ocupa la Sala Multiusos La Mota.Tots els grups polítics amb representació municipal, amb l’excepció d’Iniciativa per Cubelles que no va assistir al ple, van aprovar en un ple extraordinari el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques que regiran l’adjudicació, mitjançant concurs, procediment obert, tràmit ordinari, de la concessió administrativa d’un terreny de domini públic municipal per a la construcció d’un complex mixt de caràcter esportiu i hoteler i obertura del procediment de licitació. Es tracta, en paraules de la majoria de portaveus polítics, d’un “moment històric” per a la vila de Cubelles.
El regidor republicà va destacar que “és un projecte que surt molt consensuat, malgrat que tots hauríem incidit més en alguns aspectes, però... això és el consens”.La regidoria del PP, Joana Navarrete, va ratificar els punts presentats per l’Alcalde i el regidor d’ERC. “És un projecte ambiciós i en el que hem de creure”, va explicar Navarrete, que va lamentar l’absència dels regidors d’ICb.El PSC, en veu de la seva portaveu Maria Lluïsa Romero, va mostrar-se a favor del projecte. “El projecte inicial”, va començar explicant Romero, “no s’avenia a les necessitats de Cubelles, i hem treballat per aconseguir uns equipaments perquè el municipi se’n beneficiï.
Mònica Miquel
, regidora d’ICV, va manifestar que “estem contents, perquè fa 10 anys que estem al govern, a l’oposició, i per primera vegada hem sabut fer una cosa tant important en benefici de la població de Cubelles”. La regidoria ecosocialista considera que aquest projecte és un èxit dels regidors, dels Serveis Tècnics Municipals i de la Secretaria General. “Això és un treball en equip”, va assegurar Miquel, que va afegir que “és un moment històric, perquè portem a terme aquest projecte amb diner privat, com s’ha fet en altres municipis del Garraf i de Catalunya”.Joan Albet (CiU) va recordar que aquest projecte es va iniciar en la passada legislatura “en veure que els municipis de l’entorn evolucionaven amb la inversió d’empreses mixtes o privades”. A Cubelles, per Albet, calia fer alguna cosa similar perquè els ciutadans “tenim dret a gaudir d’uns equipaments que, amb recursos propis, l’Ajuntament no es podia permetre”.
www.skyscraperCity.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece muy bien que Iniciativa per Cubelles mantenga su oposicion al proyecto y que lo haga, además, de una manera tan elegante como es desvincularse reclamando garantias pero sin acusar a nadie de nada. A la vez, creo que es recriminable que el resto de partidos ERC, PSC y ICV-EUA ahora pongan el grito en el cielo contra el proyecto que hace pocos meses alabaron públicamente y que incluso llegaron a tachar de historico.
En definitiva, cómo nosp odemos fiar de unos que ayer decian que era un proyecto histótico y hoy dicen que es una estafa!!!!!!!
Viva ICb: los únicos serios y responsables!!

Anònim ha dit...

es muy fàcil apuntarse al "carro" cuando en su momento no quisisteís hacer ningunas declaraciones. De srios y responsables todo el mundo sabe que "na de na".

Que os expliquen la verdad porque no os enteraís de "na", O no?

Anònim ha dit...

El que no se entera eres tú.Y como duele!!
Iniciativa por Cubelles cumple su compromiso y lo está haciendo bien.Y como responsables que lo demuestran y serios en su trabajo no van a contestar lo que te mereces.

Anònim ha dit...

A las pruebas me remito, y si no ya lo veras

Anònim ha dit...

El mínim que podria fer ICb, si considera que el projecte és tan negatiu, és assistir als plens i declarar-ho, i no amagar-se darrere la resta de l'equip de govern. Assistir als plens i dir el que es pensa sí és ser responsable, amgar-se és una covardia. A més, ICV, PSC i ERC van alabar el projecte aprovat en ple, no el que vol imposar en Marcillas, que no cumpleix moltes de les condicions incloses al plec de clàusules. Quin compromís estan cumplint ICb si públicament no ha dit mai res? I de l'auditoria? Això també és un compromís materialitzat? Aneu a pastar fang!!

Anònim ha dit...

Ja podeu parlar ja,de totes maneres ICb no ha estat mai i vosaltres si ,i si llegiu els continguts diaris quedeu ben retratats ,amb Marcillas o no i de totes estaveu disposats a cedir per 50 anys uns terrenys a una inversió dels anomenats russos des de el primer moment accidentada per incomplir plecs i plecs...

Anònim ha dit...

Pero yo no me entero. ¿Quién es el que está en el gobierno los independentistas de Cubelles(ICb), o los de ICV (Iniciativa per Catalunya)?