22.4.06

Participació Ciutadana i Comunicació
Els Premis ADEG reconeixen els 25 anys de Ràdio Cubelles .Els Premis ADEG 2006 tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d'empreses del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l'Associació, que hagin excel•lit durant l'any 2005.
L’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès amb motiu dels Premis Adeg 2006 va atorgar un reconeixement a Ràdio Cubelles per la seva trajectòria en el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació. El lliurament de premis es va fer durant la celebració de la Nit de l'Empresari que va tenir lloc divendres,21 d'abril a l'Hotel Melià de Sitges. A l'acte hi van assistir l'alcalde de Cubelles, Josep Marcillas; el regidor de Comunicació i Participació Ciutadana, Xavier Grau, així com la directora de Ràdio Cubelles, Àngels Fuster, que acompanyada de tot l'equip de treballadors de l'emissora municipal (Pere Sallent, Marc Machado, Josep LLuís Villanueva i Sergi Gómez) van recollir el guardó.
La Nit de l’Empresari 2006 es va celebrar amb una gran expectació davant el veredicte del jurat dels Premis ADEG. Més de seixanta empreses van confirmar la seva candidatura en una o més de les diferents categories del concurs anual. L’organització ha destacat l’excel•lent nivell de les presentacions i dels mèrits argumentats per la majoria de les candidates. Els Premis ADEG 2006 tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d'empreses del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l'Associació, que hagin excel•lit durant l'any 2005
• Premi Caixa Tarragona
Enguany es va celebrar la cinquena edició de la Nit de l’Empresari que es concedeix el Premi Caixa Tarragona, que cada any destaca i fa reconeixement a la trajectòria d’una empresa de les nostres comarques.
• Els aniversaris més assenyalats
En el decurs de la vetllada també es van entregar els ducs de reconeixement a empreses que celebren enguany un aniversari prou significatiu; és el cas d’Ambulàncies MA, La Vola, consultoria mediambiental, i Sigsa, la sitgetana de subministraments industrials, totes elles amb una història de 25 anys. A més, va rebre un homenatge, també pel seu primer quart de segle, l’emissora municipal Ràdio Cubelles.
• Compassos de jazz i notes de swing
El cartell artístic de la Nit el va encetar el quintet Jazz Married, que ja ha actuat en edicions precedents. La música de jazz ens va acompanyar a primera hora, omplint l’escenari en l’aperitiu de benvinguda, i també en el moment culminant dels Premis ADEG, amb els swings de les nominacions. La Nit de l’Empresari 2006 va estar presentada i conduïda per Carles Aparicio, de Canal Blau.
• Belén Cabanes, un excepcional fi de festa
L’actuació de Belén Cabanes, amb el seu espectacle Castanyola contemporània, va ser un extraordinari contrapunt per a la Nit de l’Empresari 2006. L’artista vilanovina és reconeguda internacionalment com a gran intèrpret de castanyola i dansa clàssica espanyola. A l’espectacle va estar acompanyada per la guitarra d’un autèntic virtuós com és Andreas M. Germek, tot un duet de sensibilitats. Ràdio Cubelles Dissabte, 22-04-2006