7.6.06

Arcadi Espada
Passa-ho!
Iu Forn
El que penso de les activitats polítiques del senyor Arcadi Espada i el que pensa el senyor Arcadi Espada de la meva humil persona és públic, o sigui que no cal dir que la nostra relació no és precisament d'amistat. Dit això:
Se me'n fot si l'atac que va rebre abans-d'ahir el senyor Espada a Girona a mans d'un grup de salvatges va ser només una empenteta o va ser un cop de puny a la boca.
Se me'n fot si el senyor Espada és o no és un provocador que ha buscat l'incident per fer-se un espai als mitjans i d'aquesta manera poder continuar fent-se el perseguit. Se me'n fot si hi ha o no hi ha una competició amb en Vidal-Quadras a veure a qui boicotegen més per poder fer-se més el màrtir. Se me'n fot la utilització política i periodística que alguns han fet de l'incident. Se me'n fot si parlant o no del tema estic donant publicitat gratuïta a uns senyors que actualment no passen de ser un grupuscle amb més titulars a la premsa que implantació social. I se me'n fot si la Brunete Mediàtica aprofita aquest incident per insultar novament els catalans com a col·lectiu.
El pensament polític que defensa el senyor Espada em provoca urticària però, mentre no vulneri la llei, defensaré el seu dret a expressar-lo. Si haig de triar entre el senyor Espada i els que volen imposar amb violència les seves idees (idees?), ho tinc molt clar. Des de la discrepància més absoluta, jo estaré sempre al costat del senyor Espada.
I ja que hi som, se me'n fot que una senyora amb títol nobiliari, i que a pesar de la seva carona d'angelet és molt més perillosa que una piranya en un bidet, vingui a dir-nos que som uns nazis. Això no li dóna dret a ningú a agredir cap regidora del PP de Lleida ni a assaltar cap paradeta de llibres d'aquest partit.
Ja hem suportat prou totalitarisme i prou feixisme perquè ara vinguin uns quants patriotes a destruir la convivència a base de violència.
www.avui.cat