8.6.06

L’Ajuntament de Cubelles unifica les dues línies del servei de bus urbà i n’amplia els horaris.

M.L.. Cubelles
L’Ajuntament de Cubelles ha unificat les dues línies del bus urbà per millorar el servei als usuaris, segons explica el govern municipal. El bus surt diàriament des de Mas Trader II i passarà per gairebé tots els sectors de la vila fins a arribar al polígon industrial Les Salines. Amb aquesta unió de les línies es pretén afavorir que els ciutadans i ciutadanes es puguin apropar tant al nucli urbà com al sector comercial del polígon industrial per fer les seves gestions i compres.
Una altra de les novetats del nou recorregut és l’ampliació dels horaris. Fins ara, el bus feia el seu darrer viatge des del nucli urbà cap a les urbanitzacions a dos quarts d’onze del matí; amb el nou horari s’amplia amb dos viatges més, i els usuaris podran anar del nucli urbà a les urbanitzacions a dos quarts de dotze i a dos quarts d’una del migdia. La iniciativa està relacionada amb les gestions que es poden fer al municipi traslladant-se en transport urbà, i s’ha posat en marxa «escoltant les peticions dels usuaris d’ampliar els horaris», segons l’equip de govern de Cubelles.
«Hi havia una reivindicació», explica en aquest sentit el regidor de Promoció Econòmica, Antonio Peregrina, que destaca la demanda dels usuaris per allargar «l’horari de tornada des del nucli urbà fins a les urbanitzacions, principalment».
Segons el govern, «aquesta era una reivindicació de molts usuaris, especialment els divendres perquè hi ha mercat
El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cubelles, Antonio Peregrina, ha explicat que aquest canvi, que s’ha realitzat d’acord amb l’empresa adjudicatària, Hife, respon a «les demandes dels usuaris» del servei de bus. El nou horari funciona des de final del mes de maig.
www.vilaweb.cat