5.9.06

Medi Ambient.
Uns plafons informen dels serveis de la platja Llarga.

La platja cubellenca va passar la inspecció de la Fundación Europea de Educación Ambiental (FEE)
La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cubelles ha instal·lat uns plafons informatius a les entrades de la platja Llarga de Cubelles per informar dels serveis que disposa. Aquesta és una de les indicacions donades per la Fundación Europea de Educación Ambiental (FEE), que recentment va fer la preceptiva inspecció del compliment dels requisits per obtenir el guardó de bandera blava.
Els plafons els ha instal·lat l’empresa Semac – Serveis Marítims i Costaners de la Mediterrània SL, i han tingut un cost de 3.166,80 € .
Millores a les platgesPer altra banda, aquest estiu s’han produït diverses millores a les platges de Cubelles. Una de les més destacables ha estat l’ampliació del servei de neteja, que porta a terme l’empresa Cespa Ingeniería Urbana SA des de l’any 2000. La regidoria de Medi Ambient ha decidit incrementar els metres lineals netejats, degut a que l’increment de població fa que cada cop s’utilitzin més metres de platja. Aquesta modificació suposa un increment anual de 56.987,76 €.
L’altra millora a les platges té a veure amb l’accessibilitat de les mateixes. La Junta de Govern Local va adjudicar a l’empresa Serveis Marítims i Costers de la Mediterrània SL les taques d’instal·lació de passarel·les a la platja de la Mota de Sant Pere, per tal d’adequar els accessos. Aquesta actuació ha costat 25.040,86 €.
Departament de Comunicació
www.cubelles.com