7.9.06

Participació Ciutadana i Comunicació-
Ràdio Cubelles regalarà 2 viatges a la Costa Brava durant la Festa de la verema L’emissora estarà en directe des del seu estand instal·lat a la plaça del Mercat i presentarà la placa de cava commemorativa dels seus 25 anys.

Ràdio Cubelles oferirà una programació especial,en directe des de l’estand que l’emissora tindrà a la plaça del Mercat, els dies 8, 9 i 10 de setembre en motiu de la Festa de la Verema. La programació s’iniciarà divendres a les 18 hores amb un especial sobre la inauguració de la Festa amb els tradicionals reconeixements dels Pàmpols de Plata, la trepitjada de raïm i tast del primer most i les explicacions tant de l’ambient de públic com de la participació dels diferents estands de la Festa. Dissabte al matí es faran dos especials dels espais radiofònics “L’Home del Gag i Gaudeix la Festa des de la Festa de la Verema”, mentre que a la tarda s’oferirà un especial “Pubilles i Dames d’honor 2006”.
L’endemà diumenge al matí es farà una presentació oficial de la placa commemorativa “25 anys Ràdio Cubelles” en el transcurs de la celebració de la Trobada de Plaques de Cava.
Així mateix cal destacar els concursos que l’emissora oferirà des del seu estand a la Fira. Per una banda, Ràdio Cubelles amb la col•laboració de Gaudí Viatges regalarà a través d’un concurs dos viatges de cap de setmana a la Costa Brava. Per a participar caldrà omplir una butlleta i dipositar-la a la bústia de l’estand.
D’altra banda, l’emissora local col•labora amb la Campanya “On és el Charlie?”, organitzada per l’Associació d’Hoslaleria i Comerç de Cubelles que regala vals de compra de 50€ a bescanviar en els comerços associats. Durant els 3 dies de la Festa de la Verema els que vulguin participar hauran de buscar 10 charlie Rivels pels diferents estands de la Fira, omplir les butlletes de participació i dipositar-les als estands de Ràdio Cubelles i l’Associció d’Hosteleria i Comerç de Cubelles. El sorteig dels premis de la Campanya “On és el Charlie?” es farà diumenge a les 9 del vespre des de l’estand de Ràdio Cubelles.
Ràdio Cubelles

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde estas paginas me gustaria concienciar al regidor de comunicacion sr Grau de que una radio municipal hay que dotarla de medios humanos y economicos, no es suficiente con llenar cubelles de pancartas para celebrar un aniversario si no hay los recursos suficientes, tengo entendido que en la cuestion de la tdt municipal, cubelles ha renunciado a tener un protagonismo y que este se ha concedido a vilanova.Felicidades sr grau su ineficacia cada dia ba en aumento, no solamente en cuatro años no ha solucinado el tema de la television local, sino que ahora se la entrega a vilanova,

Anònim ha dit...

Quina T.V local ,la que va iniciar Ciu? vaja! quina menjada de tarro tens!