31.1.07

Esports
Partit amistós entre el CB Cubelles i el FC Barcelona
L'encontre, que ha estat possible gràcies a les gestions de l'inspector en cap de la Policia Local de Cubelles Miquel Cordoba, es disputarà a les 8 del vespre al Pavelló Poliesportiu de Cubelles.
El CB Cubelles organitza el proper dissabte 3 de febrer un partit amistós, que enfrontarà a un combinat de veterans del CB Cubelles i del FC Barcelona. L'encontre, que ha estat possible gràcies a les gestions de l'inspector en cap de la Policia Local de Cubelles, Miquel Cordoba, es disputarà a les 8 del vespre al Pavelló Poliesportiu de Cubelles.
Cordoba és un dels integrants d’aquest equip veterà de FC Barcelona i ha estat la persona que s'ha posat en contacte amb el CB Cubelles per realitzar aquest partit amistós. El director tècnic del CB Cubelles José Navarro, ha explicat que "encara que l’equip cubellenc no té cap equip veterà, la junta del club ha format un equip amb els entrenadors del diferents equips del Cubelles i algun reforç de la comarca".
El FC Barcelona té dos equips de veterans, un format per jugadors d’èlit com Nacho Solozabal, Epi o Jiménez. Aquest equip participa en competicions oficials i fins i tot internacionals. El segon equip el formen jugadors més veterans que també han participat a lligues com l’ACB.
El club ha volgut animar a tots els aficionats a que s’acostin al pavelló a disfrutar d’aquest partit especial.Ràdio Cubelles Dilluns, 29-01-2007