2.2.07

(foto arxiu Diari de Cubelles)






Un Pont al migt de la riera?




Si rius i rieres, són espais de gran biodiversitat i de valor ecològic, perqué a Cubelles i trobem un espai que reuneix aquestes dues alternatives i sense cap mena de solta es vol construir un pont a o no pertoca ja que fareix i altera l´entorn natural ?

Es poden trobar alternatives que no avoquin a un seguit d´errors que ja no es podrien corretgir. El Pont es pot convertir en un nyap dificilment corretgible i no val l´opinió de determinats parers , impulsant sense cap cura de defensa de aquest medi ambient ja tant malmés, amb el fum de la Tèrmica absoleta, pero en actiu, i sense comptar amb la opinió de la ciutadania molt més sensible sovint i que vol gaudir de la natura que envolta Cubelles.

Fa falta un pont es cert ,pero cal pensar en que l´emplaçament en que es vol ubicar no es alternativa desitjable, ni el millor remei.Tenim un punt negre al municipi ,a la sortida del Garden, falta una rotonda al punt en concret ,per evitar accidents i aquest pot ser l´enllaç a un via paralela al riu (de per si natural com camí ja establert) i que un pont per sobre la via del tren al costat de Poliesportiu, pot activar el mateix i la conexió amb la zona de la Mota enllaçada .

No es cap bajenada !!! Surtiu a fer un tomb i veureu que pot ser factible,descongestionaria aquest punt,s´evitarien accidents i les vies de conexió resoltes i disposariem d´una vista a la desembocadura i d´un espai protegit inclós a la Xarxa Natura 2000 .

Només una opinió més ...

Maria Trives
















6 comentaris:

Anònim ha dit...

Me sumo a esta propuesta
J.Ruiz

Anònim ha dit...

Aquesta proposta esta bé, però cal deixar, d'una vegada per sempre, tancat aquest assumpte. La Mota i Cubelles necessiten el pont ja. Potser l'emplaçament actual no sigui el més adequat, però és el que han dissenyat els Tècnics, i això mereix tot el respecte. AV MOTA DE SANT PERE CLOT DEL BASSO I SES SALINES

Anònim ha dit...

La riera es un espai verd de natura que hauria de preservar-se en lo possible, i ja no com un pas fluvial que originariament era. Ara actualment es la barrera ficticia que podria tenir-se en consideració alta i davant de tot l´ allau de totxana i ciment.

Clar si ara ens ve a sobre un pont de vigues d´ acer i formigó, no deixa de impulsar el impacte antiestétic ,i que ataca el bon gust ,per a canvi de facilitar tot lo contrari :la lliure circulació de vehicles que emeten carburs, toxines i fan soroll, i es per posar ja facil a l´hotel que volen posar ara alla baix a la zona de la Mota que ja es permet de liberalitzar, la zona: el terreny del foix perquè hi possin taules, les cadires per un us privat .

Gracies per llegir-lo .

Petete .

Anònim ha dit...

En ningun momento se cuestiona la labor de los servicios técnicos y si es cierto que puedan merecer todo respeto su labor y se supone su valia pero no se debe olvidar que una cosa es la elaboración de un proyecto solicitado y otra cosa si es questionable com tal,y en este caso se ofrecen varias alternativas: una, la via paralela al puente del tren y la que se muestra en el árticulo de opinión,que también vale.
Accidentes leves ha habido en el acceso al Garden y graves con muertes incluidas.Recordemos que todos hemos ido al Garden y nos vemos obligados a llegar hasta la próxima rotonda para prevenir lo peor,pero no todo el mundo es igual de paciente,sobre todo si se tiene prisa.
Como dice el firmante o la firmante del articulo por cierto acertado al que me suscribo ,caben todas las opiniones,pero entre todos debemos elegir.
J.Ruiz

Anònim ha dit...

Casualmente el proyecto del puente situa el acaceso directo al futurible hotel proyectado y aprobado y alabado por unos determinados grupos que forman o formaban parte del gobierno y oposición,exceptuando a Iniciativa por Cubelles que nunca ha querido manifestar su entusiasmo por el mismo.Leo y oigo la radio.
A que jugamos señores del gobierno y oposición actual?
David Ponce

Anònim ha dit...

M´agraden els continguts soc un lector del vostre diari,força a continuar!!!!ah, jo tampoc vull el pont a on volen !!!