10.2.07

ICb A L'AJUNTAMENT DE CUBELLES

INFORMACIÓ MUNICIPAL
REGIDORIA DE GOVERNACIÓ,
PARTICIPACIÓ CIUTADANA
I COMUNICACIÓ
Regidor Xavier Grau
Grup municipal ICb (Iniciativa per Cubelles)

Participació Ciutadania
Els serveis de la regidoria són:
a) Gestió Oficina d'atenció al ciutadà.b) Gestió del Servei d'informació finestreta única.c) Servei d'informació telefònica i telemàtica al ciutadà i web corporatiu de la descentralització administrativa.
Reglament de Participació Ciutadana
El procediment legal a seguir a partir de l’aprovació inicial pel Ple de 15 de maig de 2006 és el següent:
Publicació de l’aprovació inicial d’ambdós Reglaments al BOP i al tauler d’edictes de la Corporació. A partir del dia següent de la publicació al BOP comença a comptar un termini de 30 dies (hàbils) d’informació pública i audiència als interessats, per tal que puguin presentar reclamacions i suggeriments:
- Si es presenten al·legacions i/o suggeriments: Seran resoltes pel Ple de la Corporació.
- Si NO es presenten al·legacions i/o suggeriments: L’aprovació inicial s’entendrà definitiva sense necessitat d’un nou acord exprés del Ple.
Passats els 30 dies d’informació pública sense que s’hagin presentat al·legacions i/o suggeriments, s’envia el text dels 2 reglaments a publicar al BOP i 15 dies hàbils comptats des d’aquesta publicació els Reglaments entren en vigor.
Passats els 30 dies d’informació pública i s’han presentat al·legacions i/o suggeriments: Ha de convocar-se un Ple i acordar de forma expressa l’aprovació definitiva dels 2 Reglaments. Un cop aprovat pel Ple de forma definitiva, s’envia al BOP i 15 dies hàbils comptats de d’aquesta publicació els Reglaments entren en vigor.
Cronologia de l'aprovació del Reglament de Participació Ciutadana.
A continuació podeu consultar i descarregar-vos els documents aprovats en la sessió plenària del 18 de setembre de 2006:
Reglament de Participació Ciutadana.
Reglament del Consell de la Vila.
Per més informació, dirigiu-vos a la regidoria de Participació Ciutadana, enviant un correu electrònic.

Governació i Policia Local
Des de l'Àrea de Governació, a través de la Policia Local, es treballa per al compliment de les lleis i les ordenances municipals, en matèria de seguretat vial i ciutadana. Les seves responsabilitats són:
a) Potestat sancionadora en matèria de trànsit.b) Gestió, coordinació i control de la Policia Local sota la prefectura de l'Alcaldia.

més informació a www.cubelles.org

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas, que significa este panfleto?para que sepamos todos lo mal que funciona la policia local, con el follon que tiene el señorito grau, o que en la oficina de la famosa OPIC no se puede gestionar casi nada, vaya que es un simple aparador, para esto tanto follon y tanto reglamento?bueno como todo lo que toca el señor grau HUMO nada mas

Anònim ha dit...

Uy, uy, uy!! cuánta rabia suelta!! Algo tendrá el agua cuando la bendicen.
Por si acaso, ya estoy por este Grau.
M. LL.

Anònim ha dit...

Este comentarista con una fijación tan repetitiva con el regidor de Iniciativa por Cubelles,Xavier Grau empieza ser procupante,afortunadamente hay otras opiniones que estan muy lejanas y cae por su propio peso que este tipo de comentarios ,ni caso!!!!

Anònim ha dit...

Estoy en contra del anónimo que dice, que la policia va mal, que el
OPIC, es una porqueria.
Vamos a ver, Sr..., ya se quien es usted, y sinceramente ni caso de lo que está hablando,Ojalá hibieran muchos Grau, en la politica, ahora ya no estariamos hablando de lo mal que esta el pueblo.
Ainhoa

Anònim ha dit...

Jejeje, muchos graus?cierto asi ba el mundo fatal, demasiados graus sueltos

Anònim ha dit...

POr cierto lo mejor que podeis hacer es cerrar este panfleto ridiculo

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, "Cuanta envidia hay en este pueblo, sobre todo los nuevos "partidos", parece ser que ellos ahora lo arreglaran todo,pobre de los Cubellencs si llegan a entrar.Que envidiosos sois.

Ainhoa.

Anònim ha dit...

Cal construir no destruir, fiquin-l'hi en el cap