6.5.07





Concert - Presentació



(Fotos arxiu Diari de Cubelles)

Participació Ciutadana i Comunicació

Garraf TV emet un especial del Concert-Presentació del compacte “Vivim en el barreig la mixtura
El reportatge es pot veure a través d’internet http://www.garraf.tv

La televisió digital per Internet Garraf TV http://www.garraf.tv ofereix dins la seva programació un reportatge especial de 46 minuts del Concert-Presentació del compacte Vivim en el barreig la mixtura, que va tenir lloc el passat 23 d’abril, Diada de Sant Jordi; i que prop de 150 cantants i músics van portar en directe, a l’escenari de la Sala Multiusos La Mota.

L’acte festiu, programat dins els actes de la Setmana Cultural, va oferir catorze dels setze temes que composen el compacte en record a Alari, i va comptar amb la presència d'en Lluís Marrasé, president de l'Associació de Cantants i Intèrprets Professionals en Llengua Catalana.

Les lletres de Víctor Alari, que podem escoltar a través d'aquest compacte, han estat musicades i interpretades de les més diverses maneres i estils per un bon nombre d’artistes locals. Les paraules d’Alari són plenes d’intuïcions, de metàfores i d’imatges de la natura, ens parlen de l’univers i de la necessària acceptació de la realitat. Una d’aquestes constatacions de realitat és la de que Vivim en el barreig i la mixtura, realitat que cada dia es va constatant més i més.

El compacte Vivim en el barreig i la mixtura, es pot comprar a un preu de 5€ a l’emissora municipal Ràdio Cubelles (C. Colom,7. Tel. 93 895 03 26); a la biblioteca municipal (carrer Colom, 7. Tel. 93 895 23 87)); i a l’Oficina de Turisme (plaça del Castell. Tel. 93 895 25 00).
Ràdio Cubelles