22.10.07

Alcaldia

Supresió de trens a Renfe Rodalies
L'Ajuntament de Cubelles ha desplaçat una dotació de la policia local a l'estació de Renfe perquè, des de primera hora del matí, informi als usuris de la suspensió de rodalies entre Gavà i Barcelona

Des d'aquest matí, unes 150.000 persones han d'arribar a la feina, a la universitat o a casa utilitzant el dispositiu especial que substitueix el tren de les línies de Rodalies i FGC, afectades per l'esllavissament d'un mur-pantalla al Gornal, a causa de les obres de l'AVE. El Pla compta amb uns 220 autobusos que realitzaran els trajectes suprimits per carretera.

Els usuaris de la línia C2 (Sant Vicenç de Calders-Maçanet), tindran transport alternatiu en autobús en el trajecte Barcelona-El Prat-Viladecans-Gavà. Els viatgers que es desplacin a Bellvitge i Sants hauran d'utilitzar com a mitjà alternatiu la línia 1 del Metro. El servei es realitzarà en tren els trajectes Sant Vicenç de Calders-Gava/El Prat i entre Barcelona Sants i Maçanet.

Ahir es van reunir amb representants del ministeri i la Generalitat alguns dels alcaldes de les poblacions que queden afectades per a aquesta mesura excepcional, entre ells l'alcaldessa de Cubelles, Mª Lluïsa Romero.

L'alcaldessa ha descrit "la reunió de màxima urgència, i com a implicats en aquesta crisi, se'ns va informar de la problemàtica i quines són les mesures inicials que es prenien per ocasionar les mínimes molèsties possibles als usuaris del servei".

Les primeres cues i aglomeracions d'usuaris de Renfe ja són visibles aquest matí a l'estació d'enllaç de Renfe de Gavà (Baix Llobregat), on s'acaba el servei de tren de la línia C-2 i s'han d'agafar els autobusos alternatius per arribar a la ciutat de Barcelona.

Per la seva banda, "l'Ajuntament de Cubelles ha desplaçat una dotació de la policia local a l'estació de Renfe perquè, des de primera hora del matí, informés als usuris de la suspensió de rodalies entre Gavà i Barcelona", explica Romero.

Ràdio Cubelles
www.cubelles.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

La alcaldesa estuvo en la estación de Cubelles ayer por la mañana.
Juan