26.10.07

Hisenda, Planificació i Serveis Externs

El departament d'Hisenda satisfet pel compliment del calendari establert
Xavier Grau considera fonamental aprovar el pressupost 2008 abans d'acabar l'any

L’Ajuntament de Cubelles considera “fonamental” el canvi en el model de recaptació dels impostos. Xavier Grau, regidor d’Hisenda, considera que “aquest canvi estructural és fonamental pel Govern”.

Des de la regidoria d’Hisenda es considera que hi han “dues qüestions fonamentals per poder complir el calendari establert”; d’una banda es considera “fonamental l’aposta per aprovar el pressupost 2008 al llarg del darrer trimestre del 2007”, així com "aprovar la modificació del pressupost del 2007, incorporant part de la liquidació del 2006.”. Segons Grau això permetrà “desbloquejar el procés de canvi de gestió de la recaptació d’impostos”.

De fet, el canvi del model de recaptació d’una empresa privada a la gestió a través de la Diputació de Barcelona és “ara per ara un canvi estructural fonamental pel Govern”.

El regidor d’Hisenda també destaca el canvi d’inèrcia que ha imprès el seu departament, ja que “amb aquest canvi de rutina es fa partíceps a tots els departaments que gestionen els serveis del municipi”. El canvi d’inèrcia correspon a “l’aposta pel model horitzontal, on cada departament avalua i quantifica els serveis que ofereix”.

Aquesta nova estratègia és un model que “implica a tothom i que sobretot repercutirà l’any que ve”. Xavier Grau afirma que d’aquesta manera “s’avalua el cost real dels serveis”, de manera que "fins ara ja se n'han pogut quantinificar el 90%”.

Ràdio Cubelles Divendres, 26-10-2007
http://www.cubelles.com/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es increible la capacidad de actuación de Javi Grau. Pienso que es de los pocos regidores que obtiene resultados positivos para el pueblo. Felicidades.

Anònim ha dit...

Es cert. Durant molts anys semblava impossible conèixer que feia l'ajuntament amb els diners dels ciutadans i ara sembla ser que comença a ser possible tenir aquesta informació. Els polítics no han d'oblidarque gestionen diners de tots els ciutadans. Vaig assistir a la presentació dels pressupostos del 2007 que per primera vegada a la història es feia a Cubelles. Un deu per la participació i la informació. Seguiu així.

Anònim ha dit...

Com t´arrastres eh ?

Pero et penses que són tonto o que ?

Això no ho mira ningú.

Són paraules llaçades al buit. Viu en un mòn virtual i et creus les teves pròpies mentides.

Va , torna a ficar una parrafada en castellà perquè la gent pensi que es un garrulo que vota al PSC.

Mira que ets curtet eh ?


Sembles l´Albet