24.2.10

Maria Trives/ Diari de Cubelles

Dimarts 23 febrer .Radio Cubelles transmet un programa dedicat a aquets 29 anys de Radio Cubelles. aniversari de la emissora.
Genial la presentació i tot el contingut ,ple de entrevistes ,de col·laboradors que van formar i formen part d’un equip de tots aquells anys, plens d’il·lusions i amb moltes ganes de projectar al Garraf una emissora local que si va començar tímidament ,avui esclata tots els dies amb uns programes ben elaborats i amb excel·lents continguts.
Escoltar a Àngels Fuster,Josep Lluís Villanueva donant pas a les veus de Nuria Fonoll autora del llibre que es presentarà d’aquí a pocs dies ,a Pilar Lopez ,mes tard primera directora de Radio Cubelles parlant del espai de la primera ubicació a les golfes del Ajuntament , les mancances del moment ,es a dir el poc material del que disposaven i ressaltant el bon rollo entre companys sempre, un Xavier Grau i les seves primeres petjades dins el món de la comunicació i les veus del record en gravacions antigues i en diferents talls que van permetre escoltar a Joan Amorós, Lluís Pineda , Llorenç Avinyó i les sintonies musicals dels programes de llavors,eixís com també talls de entrevistes de l’època com l’enderrocament del pont del campanar ,encara ara molt qüestionat. També les veus de Dolors Thomas i Víctor Alari recitant poemes va ser una nota emotiva per qui va escoltar aquest programa i apreciar el contingut del CD editat en el 25 aniversari de Radio Cubelles ,dedicat al mateix Victor Alari amb la recopilació del seus poemes musicats, que va suposar una tasca important i molt interessant el resultat d´ agrupar les col·laboracions de diferents tendències musicals i de les veus de un bon tou de gent..
Finalment les veus de col·laboradors a dia d’avui que fan la seva aportació a la emissora i deixant a les ones un missatge afectuós de felicitació en el 29 aniversari.

Animem a Radio Cubelles a seguir amb la mateixa empenta i felicitar per aquest contingut de programa del 29 aniversari que podeu escoltar a Radio Cubelles com jo mateixa he fet ,val la pena !
Clikeu Radio Cubelles i més a ...