20.2.06

'Aló president' (de moment)

Passa-ho!
Iu Forn
Pasqual Maragall ha estrenat un blog personal. Només clicant l'adreça presidentmaragall.cat, vostè sabrà què pensa el president, pròpiament dit, de les coses que passen. I el més fort: li pot fer consultes, que diu que les contestarà totes. Avui mateix ja han arribat les primeres.

José Bono: "Hola bonito, que no soy en pequeñito, sino que ej un apelativo cariñoso. Oye, que hoy no voy a poder insultarte en ningún medio de comunicación, así que te envio loj improperioj en un archivo de sonido adj·junto. Hala, que te la pique un pollo con gripe aviar (la traducció catalana d'aquest missatge està penjada a l'adreça castelldemontjuïc.arj)".

ZP (Zapatero Puñalero): "Pasqual, pacte és que a les set del matí truquin a la porta del teu despatx i sigui en Mas que ve a fotre't la cadira".

Javier Arenas: "Pasqual, no em diguis Javier. M'agrada més Joseph, però pronunciat amb accent alemany, o Adolf".

Artur Mas: "Quan després de l'estiu deixis el teu despatx, recorda de buidar-me bé els calaixos. Ah, i no esborris el joc de sudokus de l'ordinador".

Carod-Rovira: "Quan miro la quantitat de punyals Zetapeteños que tinc clavats a la meva pròpia esquena, penso tant en tu, Pasqual".

Zaplebes o comando Pinotxo: "Para ja de perseguir-nos com si fóssim franquistes... no, perdó... para de perseguir el franquisme com quan era castellà. Ara sí, coi".

PSC: "President, aquí el teu partit. Ens recordes? ¿Per què t'has de crear una web pròpia podent tenir la del teu partit? I justament ara que fem veure que et donem suport perquè sembli que no estem al dictat del que ens diu el PSOE de Madrit, també conegut com el sibwana".

Pasqual Maragall a ell mateix: "Pasqual, he rebut un correu d'un tal PSC que diu no-sé-què que és el teu partit. A tu això de PSC et sona d'alguna cosa? Oi que no?".
www.avui.cat