25.2.06

L'Associació de Dones La Fita prepara els actes del dia de la Dona . El 8 de març s'ofereix una exposició sota el títol de 30 anys de feminisme a Catalunya
Dins els actes del 8 de març, l'Associació de Dones La Fita organitza una exposició fotogràfica que forma part del arxiu de Ca la Dona i de la Xarxa Feminista.
Part del recull de fotografies són d'Amada Santos, membre de Ca la Dona i i de la Xarxa Feminista. D'altres documents són dels arxius personals de dones lligades al Moviment Feminista.
Amada Santos, nascuda a Biscaia (1948) és activista i membre de Ca la Dona, a més de representant de diverses entitats com la Xarxa Feminista, el D.O.A.N (dones antimilitaristes), l' A.D.P.C (Associació Dones Periodistes de Catalunya), la Red Europea de Mujeres Periodistas i la Red Internacional de Mujeres Periodistas y de Comunicadoras.
A més d'aquesta exposició, dins la setmana dedicada a la dona, la Fita ha organitzat una mostra de Artesania de Dones de Cubelles a la sala Gran del Centre Social. El dia 11 es dóna el reconeixement a una Dona al mateix Centre, una decisió que enguany va càrrec de les Puntaires de Caixa Penedès. Finalment, l'associació farà la tradicional lectura del Manifest a La Fita del terme de Cubelles. Ràdio Cubelles Dijous, 23-02-2006
www.cubelles.com