24.2.06

LES DONES DIUEN NO A LA GUERRA

Fem una crida a les dones de tot el món a mobilitzar-se i oposar-se a la guerra de l’Iraq. Demanem a les mares, àvies, germanes i filles, treballadores, estudiants, mestres, sanitàries, artistes, escriptores, cantants, poetesses... que mostrin la seva indignació per aquesta guerra.. És molt tràgic que la invasió que va prometre una vida millor a les dones iraquianes hagi esdevingut, per a elles, un malson. Unim les nostres forces per posar fi a la violència, l’ocupació, les morts... Code Pink Dones per la Pau

Code pink Dones per la Pau va començar com un petit moviment de dones americanes que treballen per la pau i la justícia social, per la fi de la guerra de l’Iraq, perquè s’aturin altres guerres i perquè tots els recursos es reconverteixin en recursos per a l’educació, la sanitat i per a altres necessitats vitals. Actualment ha esdevingut una xarxa de dones i homes de tot el món compromesos en la pau i la justícia social.

Code pink fa una crida per recollir 100.000 firmes amb el lema Les dones diem no a la guerra. El proper dia 8 de març un grup de membres de l’organització juntament amb una delegació de mares iraquianes i mares de soldats destacats a l’Iraq com Cindy Sheenen tenen previst lliurar les firmes a la Casa Blanca i entrevistar-se amb membres del Congrés.

Al seu web:
www.codepink4peace.org trobareu molta informació sobre el grup i les seves activitats. A l’apartat Women say not to war hi ha la traducció a l’espanyol d’una nota de premsa i del manifest des d’on podeu firmar.

Code Pink

Enviat per Dones la Fita