24.2.06

Es crea l'Associació de veïns del nucli antic . La presidenta és Mª Carmen Torroba.
Les inquietuds socials d’un grup de ciutadans i ciutadanes del nucli antic els ha portat a mobilitzar-se per millorar el seu entorn per gaudir d'un barri més acollidor, segons ha explicatla presidenta de la Nova Associació de veïns del nucli Antic, Mª Carmen Torroba.
'entitat treballa des de començaments d’any per obtenir tota la documentació necessària per formalitzar-se. Segons ha explicat la vicepresidenta, Aurora Garcia, "l'Associació que actualment està instal·lada en un local provisional està a l’espera d’obtenir un despatx al Centre Social".
Actualment, la junta la formen quatre persones tot i que l’associació té pensat ampliar-la tan bon punt els veïns i les veïnes es comencin a interessar per la iniciativa. Un cop es coneguin quins són els socis de l’Associació està previst que es creïn grups de treball enfocats a diferents àmbits d’actuació.
De fet, una de les primeres actuacions que vol portar a terme l'entitat és muntar un Punt d’Informació per a donar-se a conèixer, que han previst situar-lo els diumenges davant de l’església de Santa Maria de Cubelles. La intenció és que tots els veïns interessats coneguin tant els objectius de l’associació com els passos per pertànyer a ella.Ràdio Cubelles Divendres, 24-02-2006