9.2.06

Correus anuncia una oficina tècnica en les properes setmanes. S’ampliarà l’atenció al públic en 5 hores setmanals i s’incorporaran nous serveis de paqueteria urgent o de prestació de serveis telegràfics.
Correus va anunciar ahir dimecres millores per al municipi de Cubelles. “En el termini de dues setmanes està previst que es faci efectiva la reconversió de l’oficina rural a oficina tècnica”, així ho va anunciar el responsable de Comunicació, Vicenç Ibañez durant el programa Denominació d’Origen de Ràdio Cubelles. D’aquesta manera s’ampliarà l’atenció al públic en 5 hores setmanals. També s’incorporaran nous serveis com ara la paqueteria urgent o la prestació de serveis telegràfics. Amb aquesta ampliació, l’oficina de Cubelles tindrà a disposició de tots els ciutadans i ciutadanes els mateixos serveis que l’oficina de Correus de Vilanova.
Correus ja tenia previst fer efectiu aquest canvi a principis d’any; però el fet que s’hagi allargat el procés de selecció del director de la nova oficina ha fet endarrerir la seva posada en marxa.
Quant a la distribució de la correspondència, Vicenç Ibañez també ha anunciat que “Correus està elaborant un estudi per augmentar la plantilla de carters, ja que l’augment de població és considerable”, però, diu que “encara no s’ha concretat en quin nombre d’efectius s’ampliarà el servei”.
Aquestes millores podrien pal·liar les queixes veïnals que ja fa més de quatre anys que existeixen i que han provocat més d’una campanya reivindicativa "per a un servei de qualitat en el repartiment de les cartes". www.cubelles.com