9.2.06

Participació Ciutadana i Comunicació .
A punt de complir-se un any de l’aprovació inicial del Reglament de Participació Ciutadana El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau demana del màxim consens en l’aprovació del reglament
A punt de complir-se un any de la seva aprovació inicial, el Reglament de Participació Ciutadana de Cubelles segueix a l’espera de la seva aprovació definitiva.
El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau ha mostrat el seu interès perquè aquest projecte que porta gestant-se des de l’any 1999 es posi en marxa el més aviat possible. Segons ha explicat el regidor, l’any 2005 es va confeccionar un calendari que sempre ha cercat el consens i el vot favorable de tots els partits polítics. “Amb això s’aconseguiria un missatge de compromís cap a la ciutadania”. Una tasca gens fàcil” segons el regidor , “quan es perfila el seu contingut”.
També té molt clar que “cal trencar amb les rutines i les inèrcies de molts anys i entendre algunes de les qüestions que poden dificultar la fluïdesa de la gestió dels grups que estan al govern”. Reconeix que “és un repte i un esforç per a tothom i que potser no s’aconsegueix un document al 100% de la seva expectativa”, però està “convençut que els ciutadans i les ciutadanes del municipi ho valoraran favorablement si s’aprova per unanimitat”. Ràdio Cubelles Dijous, 09-02-2006

www.cubelles.com

Educació i Joventut
Les obres d’ampliació de la llar d’infants, La Draga, a punt d’iniciar-se Les obres, que executarà Obres Quintana, tenen un cost aproximat de 430.000 €
Les obres d’ampliació de la llar d’infants La Draga estan a punt d’iniciar-se. La Junta de Govern Local va aprovar, el passat mes de desembre, adjudicar-les a l’empresa Obres Quintana SA, que ja va fer l’obra de construcció de l’edifici principal, per un import de 438.748,34 €.
L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar el projecte, elaborat per l’arquitecte local Xavier Oller Bondia, per un import 443.180,15 €. L’increment progressiu del nombre d’alumnes d’educació infantil, que ja sobrepassa la capacitat actual de la instal·lació educativa, ha fet necessari ampliar la llar d’infants municipal.
El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un edifici annex, connectat amb l’actual, en l’ arranjament i ampliació del menjador i en la remodelació del despatx de la direcció del centre. Des de la regidoria d’Educació s’ha optat per una ampliació de les instal·lacions preexistents, que permet aprofitar els equipaments actuals (menjadors, dormitoris ...) i optimitzar els recursos disponibles al màxim.
Aquesta ampliació suposa la creació de tres noves aules d’educació infantil, que implicarà un increment aproximat de 46 places, sumades a les 90 places existents, i que representarà un augment de més del 50% de l’oferta de places d’educació infantil per al curs 2006-2007. A més, s’aprofitarà l’obra per resoldre alguns problemes menors actualment existents i millorar en conjunt tot l’espai educatiu.
La regidora d'Educació, Pilar González, manifesta que “la iniciativa d’ampliar la llar d’infants municipal neix de la voluntat municipal de donar aquest servei a les famílies” i destaca que “aquesta etapa d’educació infantil és molt necessària per al desenvolupament de l’infant”.Departament de Comunicació Divendres, 20-01-2006
www.cubelles.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest reglament de Participació Ciutadana és el mateix que es va aprovar amb els vots de l'Albet, no? ICb-L'Entesa-CiU, futur pacte neofranquista a Cubelles!!