7.2.06

Educació i Joventut Èxit de la sortida dels joves cubellencs a Arles de Tec Prop d'una trentena de joves de la vila participen de la Festa de l'Os a la vila agermanada del Vallespir
La regidoria de Joventut ha fet una valoració força positiva de la sortida que aquest cap de setmana han realitzat una trentena de joves a la vila agermanada d'Arles de Tec. Aquesta sortida s’emmarca dins els intercanvis que fa Cubelles amb aquesta població del Vallespir francès.
La sortida es va fer dissabte i va acabar diumenge. Diumenge els joves cubellencs van disfrutar dels actes del carnaval d'aquesta població francesa participant de La Festa de l’Os.
En total, van ser 27 els joves cubellencs els que s'hi van desplaçar a Arles de Tec. Cal dir que, l'Ajuntament de Cubelles es va fer càrrec del desplaçament, mentre que el consistori d'Arles va encarregar-se de l'allotjament dels joves en un alberg municipal.
Tot i que encara està per confirmar, està previst que un grup de joves d’Arles es desplacin a Cubelles, segurament, durant el mes d’agost, per tal de conèixer la Festa Major de Cubelles. Ràdio Cubelles Dimarts, 07-02-2006