20.6.06

Alcaldia.
Adhesió al manifest de suport de la Federació de Municipis de Catalunya als municipis afectats pels robatoris a domicilis .

Ciu i ERC s'abstenen per no estar d'acord en un dels punts del manifest.
L’Ajuntament de Cubelles es va adherir al manifest de suport de la Federació de Municipis de Catalunya als municipis afectats pels robatoris a domicilis.
L’adhesió es va aprovar amb els vots de tots els partits polítics a excepció de CiU i ERC que van decidir abstenir-se ja que “no estaven d’acord amb un del punts del manifest on es demanava que el desplegament de les forces de seguretat que es va fer efectiu el 22 maig fos de caràcter permanent fins que no es desplegués la policia de la Generalitat”.
Joan Albet regidor de CiU va exposar el suport del seu partit al nou estatut i al desplegament dels mossos d’esquadra a tot el territori català en substitució de les forces de seguretat de l’estat espanyol. Albet va destacar que “aquest era l’únic punt en desacord del manifest i per respecte als altres municipis s’abstindrien en la votació”.
Després de la intervenció de la regidora del Partit Popular, Joana Navarrete que va preguntar qui faria complir aquest manifest, el regidor de Governació, Xavier Grau va explicar “les millores efectives tant de la policia local com pel que fa a la coordinació amb la guardia Civil”.
D’aquesta manera l’Ajuntament de Cubelles signava el manifest de suport de la Federació de Municipis de Catalunya als municipis afectats pels robatoris a domicilis en les darreres setmanes i que ha tingut una especial incidència a les comarques tarragonines.
Ràdio Cubelles Dimarts, 20-06-2006
www.cubelles.com