19.6.06

Participació Ciutadana i Comunicació

Ràdio Cubelles signa convenis de col·laboració amb les entitats .

El conveni està a disposició de les entitats que encara no l'hagin signat.
Ràdio Cubelles es troba signant convenis de col·laboració amb les entitats del municipi que s’han volgut sumar donant suport a la Campanya informativa dels 25 anys de Ràdio Cubelles i publiquen el nou logo de Ràdio Cubelles a través dels seus actes i cartells informatius. Dijous, en el marc del Supermercat de Revistes que ha estat instal·lat a Cubelles durant els dies 16, 17 i 18 de juny, diverses entitats van signar l'esmentat conveni i van visitar la mostra que oferia més de 150 publicacions diferents de revistes i premsa en català.
L’emissora ja ha signat fins el moment una quinzena de convenis entre les entitats locals que s'hi han volgut sumar, i espera que a aquesta xifra se sumin nous convenis de col•laboració.
De fet, en sessió plenària l’Ajuntament va aprovar per unanimitat declarar l’any 2006 com a “Ràdio Cubelles 25 anys”. L’objectiu d’aquesta declaració és destacar la importància històrica, actual i de futur de Ràdio Cubelles com a mitjà de comunicació local. És, en aquest sentit, que acompanyada a aquesta declaració el ple va acordar fer una crida a la societat civil, i especialment a les associacions, entitats i col•lectius de Cubelles perquè col•laborin en la celebració del 25è aniversari de Ràdio Cubelles, aportant des de cada àmbit d’actuació accions per a celebrar i difondre l’aniversari (escoles, entitats, grups, comerciants, associacions de veïns…).
Les entitats que vulguin signar el conveni cal que s'adrecin a l'emissora municipal, situada al carrer Colom, 7; o bé enviar un email a radio@cubelles.org
www.cubelles.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Radio Cubelles mereix el reconeixement per la seva tasca informativa i tota la feina ben feta per els seus treballadors.Endevant!!!!

un oient agraït