11.6.06

La Plataforma 'Pel dret de decidir' penja a Internet un document amb totes les "retallades" de l’Estatut.

La Plataforma 'Pel dret de decidir' ha penjat a Internet un document en el que explica les diferències entre l’Estatut aprovat al Parlament de Catalunya i el que definitivament es proposa a referèndum el proper 18 de juny. Així, els membres de la plataforma, partidària del 'no' en el referèndum, mostren "les retallades que a patit a Madrid" l’Estatut.El document mostra clarament les "parts censurades" tatxades en color vermell i les "parts afegides" en verd. A més, en un curt text introductori, els membres de la Plataforma consideren "especialment interessant" llegir els canvis que s’han produït en el Preàmbul.El text també destaca el Títol I "referent a la Nació Catalana", el Títol de Justícia i "sobretot" els títols "finals on es parla de finançament i de les competències". El document ja ha començat a córrer per Internet, i altres pàgines web partidàries del 'no' a l’Estatut, se’n fan ressò.

www.eldebat.com


La Plataforma «Pel dret de decidir» posa a disposició de tothom un document absolutament revelador que permet visualitzar fàcilment la 'mutilació' que a patit a Madrid la proposta d'estatut aprovada pel Parlament de Catalunya el 30 de setembre de 2006. Es tracte d’un document que mostra les parts 'censurades' en vermell i les parts afegides en verd.
És especialment interessant observar els canvis radicals introduïts al Preàmbul (reescrit de dalt a baix), al Títol I (referent a la Nació Catalana), al títol de justícia, i sobretot als títols finals on es parla del finançament i de les competències.
www.eldebat.com


Feu clic aquí per descarregar-vos aquest document en format PDF. www.tenimeldretdedicidir.org