13.6.06

Participació Ciutadana i Comunicació

Dijous s'inaugura el SupermerCAT de revistes en català .
L'exposició se celebra al Centre Social i permetrà conèixer les publicacions en llengua catalana existents. A més, hi ha activitats paral·leles com un tast de vins i una festa infantil
Aquest dijous, a partir de les 10 del matí, obre les portes el SupermeCAT de revistes en català, que organitzen l'Associació de Premsa Periòdica en Català (APPEC) i Ràdio Cubelles. Aquesta és una nova activitat de la commemoració del 25è aniversari de l'emissora municipal.
El SupermerCAT de revistes, que se celebrarà al Centre Social de Cubelles entre el 15 i el 17 de juny, és una exposició itinerant de revistes en català. A més de conèixer les publicacions existents en català als quioscos del país, es poden realitzar subscripcions a preus reduïts (fins al 50%) i per la subscripció a una revista es regala una altra per un any a una de preu igual o inferior. Els visitants també rebran un lot de revistes només per visitar l'espai, que estarà obert de dijous a dissabte, de 10 a 14 h. i de 16 a 22 h.
Paral·lelament, l'APPEC i Ràdio Cubelles han organitzat dues activitats paral·leles. La primera, dirigida als adults, és un tast de vins a càrrec Màrius Fuertes, enòleg i assessor tècnic de la revista Cupatges. Aquesta activitat tindrà lloc al Centre Social, el divendres 16 de juny a les 19,30 h., i per participar cal inscriure's prèviament a l'Oficina Municipal d'Informacíó i Turisme de forma gratuïta (93 895 25 00 o per correu electrònic).
Dissabte a la tarda, a les 18 hores, l'activitat està dirigida als infants. El grup d'animació La Bicicleta presenta l'espectacle DiverDiversitat, un viatge de Catalunya al món amb danses i cançons per la convivència en la diversitat.
Departament de Comunicació
www.cubelles.com