25.7.08


Després de moltes opinions i discrepàncies a la construcció i a la ubicació del pont a la desembocadura del Foix per desencallar la problemàtica del accés a la Mota demanada per molts veïns i també per accedir al Institut afectat en el moment que cauen pluges fortes ja pren un camí. Tenim aquí l´ informació de la pàgina web del Ajuntament a on trobareu aquesta informació.




L’Ajuntament i Excover SA signen el contracte d’obres del pont del riu Foix

Notícies - Urbanisme i Planejament


24/07/2008
L’Alcaldessa de cubelles, Maria Lluïsa Romero, i Jorge Batllori Casas, en representació de l’empresa Excover SA, van signar la passada setmana el contracte d’obres per a la construcció del pont sobre el riu Foix. Aquesta infraestructura viària, llargament reclamada pels veïns de la Mota de sant Pere, el Clot del Bassó i el Residencial Les Salines, connectarà les dues lleres del riu al seu pas pel terme municipal de Cubelles.

Les obres començaran un cop finalitzada la reurbanització de l’entorn del Poliesportiu i de l’accés a l’IES. La voluntat del Govern municipal és evitar la coincidència de dues obres de tanta importància que afectarà el trànsit rodat del veïnatge de la zona.

Maria Lluïsa Romero, Alcaldessa de Cubelles, va destacar “la importància de la construcció d’aquesta infraestructura” perquè “soluciona la comunicació entre les dues lleres del riu quan el Foix porta aigua”. Romero també va fer referència a “la gran transformació que s’està fent d’aquella zona”, on s’està finalitzant l’arranjament dels accessos a l’institut i de l’entorn del Poliesportiu municipal. En aquella zona del municipi, d’aquí a poc, s’iniciaran les obres del pont i properament també ha de començar la construcció del complex mixt esportiu – hoteler de la Mota de Sant Pere, on s’instal·larà un hotel de 4 estrelles, una piscina coberta olímpica i diversos equipament esportius.

Per altra banda, l’Ajuntament de Cubelles i l’empresa CICSA, Consultor de Ingenieria Civil S.A., han signat el contracte per a la direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut de les obres del pont del riu Foix, per import de 29.000,00 €.