26.7.08
















Fotos/arxiu Diari de Cubelles

M. Trives/Diari de Cubelles
Aquest cap de setmana han acabat les actuacions de jazz organitzades a diversos locals de Cubelles i una vegada més el nivell professional dels musics participants ha destacat sobradament.
Abaiba Project ,al Restaurant La Rueda i Her Friends amb Nadia Basurto a KBe KBo ,van oferir el 10 i el 24 de juliol molt bones actuacions.

També a Pic& Jazz un clàssic a l´hora d´ escoltar a bons grups ,el 17 de juliol actuaven Swing Tribute,genials músics i molt joves i a on la veu de Nadia Basurto va oferir uns registres que no oblidarem.

I dimarts 22, Alfredo Spinoza , reconegut dins el món del jazz a tot arreu i fundador de La Orquesta LA PORTEÑA JAZZ BAND de la que va ser un dels fundadors. Considerat un dels millors Saxos Alts de l´America Llatina va ser acompanyat per Federico Mazzanti ,actual director musical de la PORTEÑA JAZZ BAND i per Erwyn Seerutton ,polifacètic music ,toca diversos instruments i també creador del GRUP DE GOSPEL van aconseguir posar de peu a tots els presents a Pic & Jazz .
En fi,tot un èxit !!!!