27.9.06

DIA A DIA
Xavier Grau
Regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

NOVES DINÀMIQUES
El calendari que acaba de saltar-nos de l'estiu a la tardor ens marca també una nova dinàmica i una nova imatge a Cubelles. Fa encara no massa anys, a partir del 15 de setembre Cubelles retrobava el seu esperit més íntim i es replegava com a poble després de l'enrenou estival de turistes i visitants. Avui això ja no es repeteix de la mateixa manera. Cert és que l'estiu omple Cubelles d'animació, gent, gresca i alteracions marcades de la rutina. L'estiu és a Cubelles com aquella pedra que rebenta la calma de l'estany i el parteix en mil bocins. Ara, la tardor omple els carrers no de silencis com abans sino d'un nou paisatge de veïns i veïnes, de nens i nenes que van i venen de l'escola o de l'esplai, de petits que s'inicien en l'esport al Poliesportiu i de nous rostres i indumentàries també llengües que ens venen de lluny. La tardor mostra ara pels carrers de Cubelles el creixement notable dels darrers anys -al ritme d'un miler d'habitants l'any- ens ofereix un perfil de comunitat que va deixant enrera les imatges repetides i els llocs coneguts. Creixem i ens transformem com a comunitat i canvien també els nostres hàbits, els nostres ritmes vitals i també les nostres relacions ciutadanes. estem assistint al naixement de noves dinàmiques socials que de ben segur han d'enriquir aquella vella essència de poble que, entre mar i muntanya, s'ha situat en una dinàmica també metropolitana que condicionarà el nostre futur.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Grau si trabajara tanto y tan bien com escribe, seria una joya, pero de trabajar nada de nada meneart la perdiz eso si.

Anònim ha dit...

Tomátelo con calma,puedes añadir que terco lo es el señor Grau,no ha parado de menear la perdiz con el reglamento,pero allí está aprobado y con el soporte de grupos y asociaciones .
Prefiero a Grau que tiene tiempo para todo hasta de no hacer nada !
Juan

Anònim ha dit...

Sr Juan
Como tardemos tanto en tener buenos servicios como con el reglamento, que no nos pase nada.Por cierto supongo que debe tener las espaldas muy bien cubiertas el sr grau para poder no hacer nada.Malas lenguas dicen que hasta puede ser millonario, eso si progresista