23.10.06

Educació i Joventut
1era jornada de Cubelles Ciutat Educadora

L'acte en el què hi van participar una quarantena de persones va tenir lloc dijous passat.
El projecte Cubelles Ciutat Educadora, celebra la seva primera jornada amb els representants socials i culturals del municipi i amb una resposta molt positiva per part dels participants. L’objectiu principal d’aquest primer contacte va servir per començar a qüestionar com ha de ser la nova guia d’espais i activitats educadores de Cubelles. La jornada que va aplegar una quarantena de persones es va celebrar dijous passat al vespre a l’espai jove del Centre Social.
Al llarg d’aquest hivern s’editarà la nova Guia d’Espais i Activitats Educadores de Cubelles que serà elaborada amb la participació de tots els agents socials, econòmics, educatius i culturals de Cubelles. I que pretén donar a conèixer totes les possibilitats de la vila de Cubelles com a entorn educatiu, visualitzant totes les iniciatives, serveis, espais, propostes i equipaments que, més enllà dels espais educatius formals, també poden incidir en l’educació integral de tots els habitants de la vila.
Aquest projecte pretén aconseguir una ciutat plenament educadora, promotora de la formació en valors ètics i cívics, i bressol d’una ciutadania participativa, responsable en l’exercici dels seus drets democràtics i compromesa amb els principis de la igualtat i de la justícia social com reconeix la seva carta aprovada per l’Ajuntament de Cubelles.
Ràdio Cubelles Dilluns, 23-10-2006
www.cubelles.com