23.10.06

Governació
El nou inspector presentat en societat Miquel Córdoba ve cedit de Vilassar de Mar, el municipi amb l’índex de delinqüència més baix de Catalunya.

El nou inspector en cap de la Policia Local, Miquel Córdoba va ser presentat dimecres a la nit davant de les entitats municipals després que a començaments de mes s’incorporés al seu nou càrrec. El nou inspector va voler explicar que “és molt important treballar la relació entre la ciutadania i el cos policial, potenciant així el nou concepte de policia local, anomenada policia comunitària
El regidor de Governació, Xavier Grau, va ser l’encarregat d’anomenar l’extens currículum de l’inspector destacant que “Córdoba ve cedit de Vilassar de Mar, el municipi amb l’índex de delinqüència més baix de Catalunya”.
En Miquel Córdoba, que és inspector de Policia Local des de l’any 1996, es va llicenciar en Geografia i Història, en l’especialitat d’Història Contemporània per la Universitat Central de Barcelona el 1995; a més, el 2001 va cursar un màster en Estudis Policials per la Universitat de Barcelona. Actualment, és també professor de l’Escola de Policia de Catalunya de Mollet del Vallès i té un ampli currículum en diversos cossos policials locals, en la docència i com a articulista, en què s’ha especialitzat en la violència de Gènere. Dins l’àmbit professional, Córdoba va entrar a formar part de la Guàrdia Urbana de Barcelona l’any 1980, on va anar ascendint i portant a terme diverses funcions fins que l’any 2000 agafa el càrrec d’inspector en cap de la Policia Local de Vilassar de Dalt.
Ràdio Cubelles Dilluns, 23-10-2006
www.cubelles.com