23.10.06

Governació

La Policia Local deté dos joves, autors de pintades Xenòfobes a les parets del Centre Social

Els agents locals també van evitar un robatori en una de les naus industrials del Polígon Les Salines

La policia local de Cubelles va evitar la matinada de dijous passat un robatori en una nau industrial del polígon de Les Salines. Un total de tres individus van ser detinguts a l’interior de la nau després que aquests forcessin les seves portes. La policia local ha obert una investigació dels fets sense descartar que els tres detinguts d’origen estranger formessin part d’una banda. La rapida actuació dels agents va ser determinant ja que van sorprendre els delinqüents a l’interior de l’edifici.
Unes hores avanç d’aquest intent de robatori la policia Local rebia l'evaluació dels danys causats per dos joves de Cubelles, que dies anteriors havien pintat diferents símbols xenòfobs a les parets del Centre Social. Tot i que aquest joves ja van ser detinguts el mateix dia dels fets, es van posar en llibertat a l’espera de la valoració dels danys. Un cop feta aquesta valoració que superava els 1400€, el jutge va ordenar la detenció dels dos joves després de determinar que havien comés un delicte contra el mobiliari urbà.
Tot i aquestes darreres detencions, l’inspector de la policia local, Miquel Cordoba ha assegurat que “Cubelles és un municipi tranquil que gaudeix d’un nivell excel•lent de seguretat”. Departament de Comunicació Divendres, 20-10-2006

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soy un vecino de una urbanización,estoy contento por la llegada de este inspector ya que asistí a su charla y me pareció un hobre muy responsable,me alegro que se actue para que los vecinos estemos y podamos estar más tranquilos.

Anònim ha dit...

Felicito al Sr. Miquel Córdoba,ya que desde que está en Cubelles, para ser que el control es mas riguroso que antes, detectándose en muy poco tiempo, los infractores.

Inma.