21.11.06

Altres Informacions

Un grup de veïns i veïnes es manifesten contra els presumptes abocaments al riu Foix

La concentració es va mantenir al llarg de tota la sessió plenària, interrompent-lo ocasionalment.
Prop d'una cinquantena de veïns i veïnes es van manifestar dilluns a la plaça de la Vila en motiu de la celebració del ple de l'Ajuntament de Cubelles. Els manifestants, amb pancartes, cassoles i xiulets, denunciaven "la contaminació del riu Foix a causa d’un abocament d’aigües fecals".
La cassolada, convocada a tres quarts de vuit del vespre, es va mantenir al llarg de tota la sessió, interrompent ocasionalment la celebració del ple, amb cartells com “Prou merda al riu Foix”, “Prou abocaments”, “No al pont del carrer Lleida - Sí a l’Onze de Setembre”, entre d’altres. Els manifestants, que es van anar reduint amb número de participants a mesura que avançava la nit, també van demanar la marxa de l’Alcalde amb crits de “Marcillas dimissió”.
La concentració va ser convocada a través de cartells, correus electrònics i missatges a mòbils.

Ràdio Cubelles
www.cubelles.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10 per Fauna

Anònim ha dit...

I ara que dieu, vosaltres ICB?
Ara ha arribat l'hora de pronunciar-vos, au participeu!, vosaltres que teniu habilitat i cultura de major diàleg, consens i capacitat de negociació.

Anònim ha dit...

Un 0 para ICb, por aquello de Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como.Y sigo insistiendo..

Anònim ha dit...

insiste,insiste...

Anònim ha dit...

ja era hora que la gent es manifesti sobre aquest fet. Els veins que vivim aprop del riu fa molts anys que aguantem les podors.Teniu el meu soport.