21.5.11

ACTE FINAL DE CAMPANYA
EL PSC DE CUBELLES FA UNA CRIDA A LA REFLEXIÓ I A CONCENTRAR EL VOT ÚTIL PEL FUTUR DE CUBELLES EN LA PROPOSTA DE MARIA LLUÏSA ROMERO


El PSC de Cubelles va tancar ahir al vespre la campanya electoral amb una gran festa infantil i un ball posterior per agrair a tots els seus militants, simpatitzants i amics i amigues l’esforç i la confiança rebuda en aquesta campanya electoral.

La cap de llista del PSC a Cubelles, Maria Lluïsa Romero, va recordar que al llarg de tota la campanya electoral el PSC ha fet difusió àmplia de les 158 Propostes pel Futur de Cubelles que es recullen en programa electoral.

Al mateix temps, Romero ha insistit en que “quatre anys es mereixen una reflexió a fons sobre l’opció a escollir i això precisament és el que proposo que facin els electors i electores a la vista de la feina feta pel PSC en aquesta legislatura i a la vista dels compromisos que ara renovem”.

L’acte final del PSC es va desenvolupar a la Plaça del Mercat de Cubelles amb l’assistència dels membres de la candidatura socialista a Cubelles més un gran nombre de persones que recolzen el projecte que encapçala Maria Lluïsa Romero.

L’actual alcaldessa i candidata del PSC va recordar que en aquesta legislatura el govern municipal que ha liderat “ha multiplicat la inversió per recuperar el retard històric i per generar ocupació, millorar les infrastructures i ampliar els serveis: el nou institut i la nova llar d’infants, el nou Centre d’Atenció Primària, el pont sobre el riu Foix, la connexió de l’aigua Ter-Llobregat i la canalització a Mas Trader, la creació de noves zones de jardins i l’augment de dotacions de policies a més d’altres millores esportives, culturals i socials”.

Finalment, el PSC vol fer una crida a la participació activa i massiva a les eleccions de diumenge a fi efecte de barrar el pas a les formacions de dretes que proposen noves retallades en sanitat i ensenyament i per això el partit reclama el “vot útil” cap a les sigles del PSC com a garantia realista de poder constituir un nou govern d’esquerres i de progrés a Cubelles.

Tal i com ha afirmat Maria Lluïsa Romero, el PSC a Cubelles “s’ha guanyat la confiança de la ciutadania perque hem sabut estar, escoltar i actuar: hem parlat poc i hem treballat molt”.

Nota de premsa PSC Cubelles,divendres 20 de maig 2011


XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA