18.5.11



NOTA DE PREMSA
17 DE MAIG DE 2011

ARTICLE D’OPINIÓ

I DESPRÉS DEL 22 DE MAIG, QUÈ FEM A CUBELLES?


Tot i el concepte que es pugui tenir de la política, la veritat és que ens permet aconseguir èxits socials, millores en les infraestructures i en els serveis i contribuir a millorar la qualitat de vida de la nostra comunitat. Sense un bon govern als ajuntaments el progrés i el benestar social no són possibles possible com tampoc és possible amb una societat ensopida i sense sentiment d'implicació que sigui valorada i respectada pels seus representants polítics.

És doncs important escollir bé qui ens representarà per formar govern els pròxims quatre anys, perquè no és el mateix apostar pel progrés de tothom, des la igualtat i la equitat, que resignar-nos a l’avanç de la dreta liberal i insensible.

Si ens equivoquem i votem a qui practica la demagògia, el tot s’hi val, la falsedat i la veritat a mitges, doncs que podrem esperar després?

La gestió de Maria Lluïsa Romero al capdavant de l'alcaldia envoltada de tot l’equip del PSC i amb una notable suport social expressat al llarg d’aquesta legislatura és ara al centre de tots les crítiques de la resta de partits que, com és lògic, han d’intentar erosionar la seva imatge per tenir alguna expectativa electoral. Llàstima que aquests atacs no es corresponguin amb bona part de la opinió pública de Cubelles que reconeix que mai com en aquests quatre anys l’Ajuntament havia fet tant i tan bé al conjunt del territori del nostre poble. El PSC ha complert amb escreix amb els compromisos del programa electoral i amb els del Pla de Mandat tot i les dificultats econòmiques d’aquests anys i dels intents constants per desequilibrar un govern que, com Maria Lluïsa Romero va prometre, ha estat “fort i estable” amb el lideratge constant dels representants socialistes.

El PSC encapçalat per Maria Lluïsa Romero han demostrat capacitat, coherència, honestedat, credibilitat i eficàcia per ser ara la formació més ben valorada pel conjunt de la ciutadania que agraeix aquesta quatre anys de diàleg, consens, tranquil.litat institucional malgrat algun episodi aïllat.

Alguns i algunes s'han deixat la seva imatge democràtica arrencant sistemàticament la propaganda electoral dels seus rivals, com sempre. O difonent autèntiques calúmnies: per exemple que amb el PSC va un banquer a la llista. Si algunes i alguns no saben la diferència entre banquer o empleat de banca (representant sindical) o és que no donen més de si o tracten de difamar intencionadament amagant les seves autèntiques vergonyes.

El PSC ha denunciat el conflicte d’interessos en matèria urbanística de diversos regidors de formacions que es volen ara mostrar com a representants autoanomenats de la majoria.

Naturalment aquests no aclareixen perquè durant quatre anys han posat la mentida i la calúmnia com a principal impediment perquè res fos possible: creant plataformes, recollint signatures amagant els motius i jurant que mai passarien per un pont que finalment tant els val travessar políticament i que ara utilitzen per penjar les seves pancartes .

El PSC ha mostrat durant aquesta campanya els mèrits suficients i el programa necessària per liderar la propera legislatura des del govern de l’Ajuntament de Cubelles i aspira a fer-ho amb un ampli suport de l’electorat. Tot i això, els pronòstics per la formació d’un nou govern són complexos. Els pactes possibles pactes no estan decidits. El PSC només parlarà després d’escoltar democràticament la ciutadania de Cubelles que s’expressi amb llibertat a les urnes el proper dia 22 de maig.

Com a primer compromís per aquest nou futur per Cubelles, el PSC situa la capacitat de diàleg i de consens, la honestedat i la confiança entre les persones, que sempre serà un valor a considerar per seguir treballant pel bon camí.

COMISSIÓ EXECUTIVA
AGRUPACIÓ LOCAL
PSC CUBELLES



PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA)