18.5.11




Font: Ràdio Cubelles
Els electors de la secció sisena podran emetre el seu vot a la seu social de Mas Trader
Les eleccions municipals del proper 22 de maig es presenten amb una gran novetat: un nou col·legi electoral a Mas Trader. La seu social de la urbanització, situada al carrer Clavell, acollirà les dues meses de la secció sisena, on exerceixen el seu dret a vot els veïns i veïnes de Mas Trader I i II, Corral d'en Cona, Ricreu, Corral d'en Tort i Les Estoreres.

La campanya “A Cubelles, on voto?” estarà formada per cartells, lones informatives i anuncis a la web municipal on la ciutadania podrà veure marcat en colors les zones del municipi a les quals correspon cada col·legi.

Per al seguiment dels resultats electorals s’obrirà el Centre Social (C. Joan Roig i Piera, 3-5) a partir de les 20 hores. En aquest espai es podrà escoltar en directe el programa especial que Ràdio Cubelles (19h.) realitzarà sobre les eleccions, a la vegada que en una pantalla s’aniran actualitzant les dades de l’escrutini. Igualment, tant la web municipal (www.cubelles.cat) com els espais a les xarxes socials (www.twiter.com/ajcubelles) faran un seguiment de la participació a les 14, 18 i 20 hores i de l’escrutini. Així mateix, l’emissora farà un primer programa especial (de 12 a 14 h.) en el qual es donaran dades de participació, resultats d’anteriors comicis, entrevistes i altra informació d’interès.