15.5.11


Ràdio cubelles emetrà dilluns el debat electoral

Notícies - Comunicació

El tradicional debat electoral de Ràdio Cubelles tindrà lloc el proper 16 de maig (19h.) en directe des del Cinema Mediterrani. Les forces amb representació municipal (ICV-EUiA, PSC-PM, CiU, PP, ERC-AM i EC-FIC) debatran sobre “El futur de Cubelles” i centraran les seves propostes en les necessitats d’equipaments, l’atenció a les persones i la promoció econòmica. L’espai estarà moderat per la directora de l’emissora, Àngels Fuster.

L’emissora municipal està realitzant un exhaustiu seguiment de la campanya electoral. Fins el 20 de maig, de dilluns a divendres, els oients de Ràdio Cubelles estan coneixent les candidates i els candidats a l’alcaldia, dins els espais Cubelles a les 12 (13h.) i La tarda a Ràdio Cubelles (18,30h.).

Pel que fa al seguiment dels resultats electorals, Ràdio Cubelles emetrà un programa especial al matí (de 12 a 14 h.) en el qual es donaran dades de participació, resultats d’anteriors comicis, entrevistes i altra informació d’interès. A partir de les 19h., l’emissora iniciarà un programa de seguiment dels resultats, amb un set d’entrevistes fix al Centre Social, on l’Ajuntament de Cubelles tindrà instal·lada la seva central de dades.

Les emissions de Ràdio Cubelles es poden sentir a través de la freqüència modulada (107.5), d’internet (on line) i dels canals de ràdio de la TDT Garraf.
font : http://www.cubelles.cat/