20.5.11

imatges/PSC/Cubelles 2010- 2011



































































La Millora de diversos parcs y jardinets (la Solana, Santa Maria, Parc de Cubelles, Pau Casals, Estació, Jardins Gaudí..) Espai lúdic para la gent gran en la plaça Pobles de Espanya i La Solana,es evident i son fets.

La Connexió de Mas Trader a la ret general de aigua i la Connexió de Cubelles a la ret de aigua del Ter-Llobregat (ATLL) para garantir el servei i el Muntatge de la ret de pluvials en el barri marítim, es evident i son fets.

..Execució del Pla Especial Urbanístic de la desembocadura del Foix ,Millores varies del enllumenat (Moli de Baix, Bardaji , La Gaviota, Mas Trader I…), Urbanització entorn del poliesportiu, el campo de futbol y el Institut,es evident i son fets.

Rehabilitació de la casa del Fortin,i la del castell de Cubelles (quadres, teulada, sala de ponent, etc) es evident la primera i en fase d´acabar la segona.

Ordenació, informatització y escanejat de arxius y documents del Arxiu municipal, Millores emissora municipal Radio Cubelles. (renovació de equips, condicionament del edifici, nova redacció, etc …) en condicions lamentables. Avui una arxivera i la recuperació de documents de la historia de Cubelles es evident i anem continuant.


Cinc Audiencies públiques


Pla de accesibilidad
Audiencia pública obras de adecuación estación ferrocarril
Audiencias públicas de presupuestos.
Audiencia pública del puente del Foix
Audiencia pública de dinamización económica


Tenim 158 propostes per continuar treballant. Ni un pas enrere.