17.5.11



DEBAT RADIO CUBELLES











Més de 200 persones van seguir in situ el debat electoral organitzat per Ràdio Cubelles al cinema Mediterrani el passat dilluns. ICV, PSC, CiU, PPC, ERC i EC-FIC van exposar les seves propostes dels respectius programes electorals en un acte que va transcórrer amb normalitat i on el respecte entre totes les candidates i el candidat van marcar les dues hores que va durar la sessió.

Sobre la taula van posar-se propostes variades, però algunes d’elles van rebre el suport de la major part de formacions com són el desmantellament o trasllat de la central tèrmica, la creació d’un centre de dia o donar impuls a l’economia local i fomentar l’ocupació.

Tots els representants van tenir 15 minuts que van gestionar de manera particular per exposar les seves idees i propostes en un debat dividit en quatre blocs: necessitat d’equipaments, atenció a les persones, promoció econòmica i una part final dedicada a les conclusions.

Podeu escoltar el debat íntegrament al podcast del web de Ràdio Cubelles

Aquesta setmana es duran a terme els darrers actes d’una campanya electoral que finalitzarà divendres. Dissabte serà la jornada de reflexió i l’endemà, diumenge 22, es duran a terme les eleccions municipals per a la legislatura 2011-2015. Podeu consultar tota la informació referent a les eleccions fent clic aquí.
Font : http://www.radiocubelles.net/