26.4.06

C.T. Cubelles rep el reconeixement al Club català amb major progressió. El president i el director de l'escola del Club de Tennis van recollir divendres el guardó
El C.T. Cubelles “Forn de l’Italià” rep, de mans del President de la Federació Catalana de Tennis, el reconeixement al club català amb major progressió i increment de llicències de la seva escola de tennis.
El passat divendres una representació del C.T. Cubelles “Forn de l’Italià”, representada pel seu president, Sr. Josep Almendros, i el Director de l’Escola de Tennis, Jose Hinojosa, va assistir al sopar de la 18a Diada del Tennis Català.
A l’acte, que va ser presidit per representants de totes les institucions polítiques catalanes i esportives del mon del tennis, es van lliurar els reconeixements als clubs catalans campions de Catalunya i d’Espanya 2005, a més dels clubs amb millor trajectòria a l’any 2005.
Entre els premiats va estar el C.T. Cubelles “Forn de l’Italià”, que conjuntament amb el C.T. Andrés Gimeno, van rebre el reconeixement al club català amb major progressió i increment de llicències de la seva escola de tennis. Altres guardonats van ser el Cercle Sabadellès 1856 amb motiu del 150è aniversari de la seva fundació, el Real Club de Polo de Barcelona com a club català amb major número de llicències, i el C.T. Tarragona, C.T. Reus Monterols i R.C de Polo com a clubs amb major participació als Campionats de Catalunya.
Pel que fa a les competicions, l’equip aleví va disputar una nova jornada de la Lliga d’Hivern que el va enfrontar al C.P. Vic i va vèncer per tres partits a dos. Per part dels Cubellencs van guanyar els punts Ivan Fernández i David Crespo, guanyant els seus respectius partits individuals, i fent parella també van endur-se el de dobles. Aquest resultat situa als joves cubellencs a la segona posició de la classificació.
L’altre equip que va tenir competició, va ser l’Absolut femení que no va poder amb el C. T. Esparreguera. Les cubellenques van perdre per quatre a cero al seu debut al Campionat de Catalunya per comarques.
Per altra banda, l’Escola de Tennis del C. T. CubellesForn de l’Italià” va organitzar una sortida al Torneig Comte de Godó. Dilluns 24 d’abril una seixantena d’alumnes de l’escola de tennis van poder gaudir d’una jornada de tennis a les instal•lacions del Real Club de Tennis de Barcelona. La nota anecdòtica de la jornada la van posar els joves cubellencs, que durant el que podia ser l’últim partit del jugador català Albert Costa, el qual va anunciar dies abans la seva retirada en aquest torneig, van estar tot el partit animant-lo i es van guanyar la simpatia del jugador, que en finalitzar el partit els va regalar la tovallola que va utilitzar durant el partit, signada.
Previsió partits cap de setmana 29/30 d’abril 2006
- Absolut femení. Segona jornada del Campionat de Catalunya d’equips per Comarques. Diumenge 9:00 hores C.T. Barà vs C.T. Cubelles “Forn de l’Italià”.
- Junior masculí. Segona jornada del Campionat de Catalunya d’equips per Comarques. Dissabte 15:30 hores C. T. Cunit vs C.T. Cubelles “Forn de l’Italià”.
- Infantil masculí. Tercera jornada del Campionat de Catalunya d’equips per Comarques. Dissabte 15:00 hores C.T. Cubelles “Forn de l’Italià” vs C.N. Sitges “B”
- Alevins masculí. Tercera jornada del Campionat de Catalunya d’equips per Comarques. Dissabte 15:00 hores C.T. Cubelles “Forn de l’Italià” vs C.N. Sitges. Ràdio Cubelles Dimecres, 26-04-2006