25.4.06

Punt d'Informació sobre la fibromialgia, aquest dissabte L’Associació d’Afectats de Fibromialgia de la Delegació del Garraf se situarà davant de la rectoria de Cubelles
L’Associació d’Afectats de Fibromialgia de la Delegació del Garraf
situarà un punt d’informació sobre la fibromialgia aquest dissabte 29 d’abril a la cantonada de la rectoria de Cubelles. L’entitat repartirà uns llacets de col•laboració per a l’entitat que treballa des de fa quatre anys en aquesta tasca de difusió i assessorament. De fet, els integrants de l’associació es reuneixen cada dimarts a la tarda a la seva seu en la què s’organitzen també diverses activitats com ara Taichi, tallers de memòria i piscina, entre d’altres.
Aquest punt d’Informació es traslladarà a Vilanova el proper dissabte, 7 de maig, de les 10 a les 20 hores i estarà situat a la cantona de Francesc Macià.
La fibromialgia és una malaltia que es caracteritza per dolor crònic generalitzat, no articular, i sensació dolorosa a la pressió d'uns punts sensibles específics. Cal destacar que el proper 12 de maig es celebra el Dia Mundial de la Fibromialgia.
Més informació sobre la fibromialgia a la web de les Associacions i Fundacions de Catalunya www.fibromialgia-cat.org Ràdio Cubelles Dimarts, 25-04-2006