27.4.06

El PSC i CIU opinen sobre el Complex Mixt Esportiu i Hoteler .

Per a la regidora socialista, Ma LLuïsa Romero "el projecte no es mereix la seva confiança perquè ja se li han donat moltes oportunitats", mentre que per al regidor convergent, Joan Albet es tracta "d'un projecte de gran envergadura que cobriria necessitats importants del municipi i per això cal tenir tota la informació".
La construcció del Complex Mixt Esportiu i Hoteler segueix generant opinions entre els polítics municipals. D’una banda, el Partit Socialista de Catalunya (PSC) que governa en el quatripartit a l’Ajuntament de Cubelles va visitar els micròfons de Ràdio Cubelles per explicar quins era el seu posicionament en vers a la polèmica aixecada en la darrera mesa de contractació que va aixecar diverses opinions al respecte, i en la què alguns dels partits polítics van demanar deixar desert el concurs. Finalment, però es va decidir donar un termini d’un mes a l’única empresa presentada al concurs per construir i gestionar aquest espai, Belsar Sport, per tal de resoldre les mancances de l’avantprojecte presentat a l’Ajuntament de Cubelles.
Un dels partits polítics que va votar a favor de declarar desert el concurs va ser el PSC. La regidora socialista, Ma Lluïsa Romero justificava aquest fet argumentant que “l’empresa licitadora no complia amb les exigències demanades ni tampoc es mereixia confiança ja que se li han donat moltes oportunitats”. Romero es va desmarcar d’algunes declaracions que acusaven al PSC de covardia explicant que “ells l’únic que havien fet és ser rigorosos en una mesa de contractació d’un projecte tan important com aquest”.
Per altra banda, la regidora socialista va declarar que “no es pot confiar en que la redacció del projecte executiu estarà en un futur tot correcte ja que aquesta empresa no té garantia econòmica. De fet, en referència a la garantia econòmica que avala l’empresa de 670.000€, la regidora va assegurar que “aquesta garantia econòmica caducava el passat 18 d’abril i que per tant l’Ajuntament no tenia ni un cèntim.
La regidora socialista també ha volgut deixar clar que el PSC “en cap moment està en contra d’aquest projecte, però vol que es compleixin el plec de clàusules aprovades pel ple de l’Ajuntament de Cubelles”. A tot això, ha dit que “si en la propera mesa de contractació noestà tot correcte els socialistes no recolzaran la proposta de Belsar sport S.L ”
Per la seva banda, el grup a l’oposició de Convergència i Unió també ha volgut donar la seva versió dels fets i explicar quin és el seu punt de vista. Per al regidor convergent Joan Albet “el projecte és un pas endavant pel municipi ja que cobriria algunes necessitats importants”. També qualifica “d’encertada la decisió de l’Ajuntament de donar un mes per aclarir algunes discrepàncies de l’empresa licitadora”.
Per altra banda, el regidor va ser especialment dur a l’hora d’analitzar l’actual estat del govern municipal assegurant que “fa molt temps que aquest govern està dividit, però com que s’acosten les properes eleccions municipals cadascú va per la seva banda”.
A tot això, Convergència i Unió està a l’espera dels aclariments de l’empresa licitadora per decidir el seu vot, qui ha afegit que “ CiU no votarà sense tenir tota la informació ja que es tracta d’un projecte de gran envergadura”. Ràdio Cubelles Dimecres, 26-04-2006
www.cubelles.com