9.5.06

L'Espai Jove organitza un Taller de Capoeira .L'espai tindrà lloc al Centre Social els dimecres del 24 de maig al 14 de juny, de 18:00 a 19:30
L’Espai Jove organitza un taller de Capoeira que tindrà lloc al Centre Social els dimecres del 24 de maig al 14 de juny, de 18:00 a 19:30.
La Capoeira és un art marcial brasiler amb arrels africanes, una forma de lluita camuflada en una dansa. La finalitat de la Capoeira no és guanyar, sinó establir un diàleg corporal, expressar-se, fluir i improvisar mitjançant l’harmonia i l’astúcia per sobre de la competitivitat. Combina dansa, joc, música, cant i percussió.
El taller anirà a càrrec de l’associació Filhos de Angola, que té l’objectiu de preservar i mantenir viva la cultura afro-brasilera que els esclaus van deixar com a herència, innovant contínuament sense perdre les seves arrels. El preu del curs complet (4 sessions) és de 5 euros. La regidoria no descarta la possibilitat d’allargar el curs si els participants ho sol·liciten.
Per a més informació i inscripció cal adreçar-se a l’Espai Jove, ubicat al Centre Social, de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre. Ràdio Cubelles Dilluns, 15-05-2006
http://www.cubelles.com/