14.11.06

Participació Ciutadana i Comunicació

La Federació de Ràdios Locals premia els 25 anys de Ràdio Cubelles.
L'acte de lliurament va tenir lloc en el marc del III Congrés de Ràdio Municipal.

La Federació de Ràdios Locals de Catalunya ha premiat, en el marc del III Congrés de Ràdio Municipal, l’assoliment dels 25 anys de ràdio municipal a Ràdio Cubelles. L'organisme que agrupa les emissores municipals va lliurar una escultura commemorativa d’aquest aniversari, obra de M. Mar Hernández, titulada Projecció, i que forma part d’una edició limitada que també han rebut altres emissores que porten més de 25 anys en antena.

L’acte de lliurament del guardó va tenir lloc el passat dissabte 11 de novembre durant la Cloenda del Congrés que aquest any es titulava Cap a un nou escenari en la comunicació de proximitat i que es va celebrar els dies 10 i 11 de novembre a la Torre Agbar de Barcelona. La trobada ha servit per enfortir els llaços entre les emissores de proximitat dels Països Catalans i per reflexionar sobre els nous reptes del sector, com la qualitat de l'oferta i l'ús de les noves tecnologies, i el futur d’aquest mitjà de comunicació.

Els organitzadors han explicat que la ràdio local es troba davant un nou escenari comunicatiu amb l'arribada de la TDT, que permetrà a les emissores municipals recuperar el protagonisme en el paper de la comunicació de proximitat. El Congrés s’obria amb una taula rodona sobre Internet que seguia amb tres taules més que van tractar l'oferta i la demanda, el compromís amb l’audiència i el paper de l’administració.

Ràdio Cubelles. Dilluns, 13-11-2006
www.cubelles.com