16.5.06

El Charlie Rivel i el Vora del Mar posaran en marxa el programa ".edu" al setembre. Les obres d'ampliació de la llar d'infants podríen estar acabades a mitjans del mes de juliol posant a disposició 45 places més. Avui divendres La Draga ofereix portes obertes mentre que la setmana es tanca el termini de preinscripció de places al centre.
Les escoles Vora del Mar i Charlie Rivel engegarà a primers de setembre el programa “.edu” que servirà per fomentar l´ús de la biblioteca de l’escola oferint l’obertura d’aquest servei totes les tardes de dilluns a divendres i també el dissabte i passant a ser també d’ús públic. El departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Cubelles col•laboren amb l’AMPA per tirar endavant aquest programa que s’espera que també es pugui engegar més endavant a l’IES de Cubelles. La regidora d’Educació, Pilar González ha explicat que l’Ajuntament es farà càrrec de la contractació d’una persona a mitja jornada que exclusivament es dedicarà a la biblioteca. Entre les novetats està l’inici del primer curs de batxillerat a l’IES aquest setembre i la creació d’una cuina al CEIP Charlie Rivel, proposta generada dels de l’Ampa del mateix centre.
En quan a les obres d’ampliació de la llar d’infants els terminis segueixen les previsions i la regidora d’Educació, Pilar González espera que “les obres puguin estar acabades a meitat del mes de juliol. També s’han millorat les instal•lacions de l’edifici actual amb la substitució tant del parquet com de les finestres de les aules. Amb la futura ampliació de La Draga, l’edifici comptarà amb unes 43 places més, que sumant les que hi havia fins ara, el centre disposarà d’un total de150 places .
La regidora d’Educació, Pilar González diu que “amb aquestes places estaríem cobrint la ràtio que proposa el departament per l’any 2007- 2008 encara que és conscient que als pares i mares no els puc explicar estadístiques perquè necessiten i volen una plaça pel seu fill”.
Aquesta tarda de divendres es faran portes obertes a la llar d’infants La Draga per poder visitar el centre i rebre les explicacions oportunes sobre el projecte educatiu que es treballarà el curs vinent, mentre que la setmana que ve sortiran les llistes i els barems; a més, es podrà conèixer la sol•licitud de places pel proper curs escolar. Ràdio Cubelles Dijous, 18-05-2006
www.cubelles.com