15.5.06

Ingressa a presó el monitor acusat de presumptes abusos sexuals a menors al CEIP Vora del Mar .

L’acusat va ser detingut dimecres i posat en llibertat amb càrrecs dijous, després d’haver declarat davant del jutge. L’aparició de tres noves denúncies ha fet que el jutge instructor del cas decreti el seu ingrés a la Model de Barcelona.
La Guàrdia Civil va detenir novament divendres a la tarda al monitor del CEIP Vora del Mar de Cubelles acusat d’abusos sexuals a una nena de quatre anys, davant l’aparició d’indicis de nous casos en tres alumnes de quatre i cinc anys del mateix centre educatiu. El jove monitor, de 23 anys i que no tenia antecedents penals, ha ingressat a la presó Model de Barcelona.
El cas ha consternat a l’opinió pública i la comunitat educativa de Cubelles. La Guàrdia Civil va detenir el passat dimecres, 10 de maig, a les portes del centre educatiu al monitor, que malgrat no comptar amb la titulació pertinent havia estat contractat per l’empresa Món Escola, que està contractada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del centre per a l’organització de les activitats d’acollida, menjador i activitats extraescolars.
A la denúncia que va originar la detenció, feta pels pares d’una nena de quatre anys, que amb tota la innocència del món els hi va explicar els jocs de tipus sexual que els feia fer el monitor, s’han afegit en les darrers hores tres noves denúncies. Segons la Guàrdia Civil aquesta primera denúncia ha alertat als pares d’altres alumnes del centre, que han denunciat que a les seves filles també els havia fet participar d’aquests jocs. Els agents encarregats del cas no descarten l’aparició de noves denúncies. Departament de Comunicació / Ràdio Cubelles Dissabte, 13-05-2006
www.cubelles.com