18.5.06

Participació Ciutadana i Comunicació

Eufòria pel Barça Els barcelonistes de la vila van poder seguir en directe la final de la Champions League a la plaça del Centre Social
"Euforia pel Barça" és el que es va viure a la final de la Champions League, que es va poder seguir en directe des de la plaça del Centre Social de Cubelles, dins dels actes del 25è aniversari de Ràdio Cubelles.
La primera part del partit va ser de patiment pels seguidors que miraven amb molta atenció l'encontre des de la gran pantalla gegant. Tot i que hi van haver cares llargues i tristesa quan l'Arsenal va marcar el primer gol; el silenci es va trencar quan el Barça va fer els dos gols que que van venir seguits i que els va proclamar campions.
Crits, emocions, bengales, abraçades i molta alegria van omplir la plaça durant una molt bona estona. Entre els seguidors es trobava l'alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, que expressava la seva alegria per la victòria i felicitava a la gent de Ràdio Cubelles per l'organització. Tothom va coincidir a dir que "s'ha trobat un lloc per concentrar-se i per celebrar els triomfs del Barça".
Els barcelonistes de Cubelles gaudint de la festa.
El Castell i el Campanar van ser testimoni del triomf del Barça.
Bengales i eufòria en el gol d'Eto'o.
Les timbaleres van treure els timbals pel Barça.
El foc també va ser protagonista.
El cava va córrer.
Ràdio Cubelles Dimarts, 16-05-2006